Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Kesälä

Kuusamontie 69, Salla

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
23
Huoneen koko
21,5 m2
Valmistunut
2020

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaKatja Paasivirta

Palvelumme

Attendo Kesälä on 2020 avattu asumispalvelun yksikkö mielenterveyskuntoutujille, joka sijaitsee aivan Sallan keskustan tuntumassa. Kesälässä tarjoamme asukkaillemme nykyaikaisen, turvallisen ja viihtyisän ympäristön, jossa jokainen voi elää itsensä näköistä elämää. Jokaiselle kuntoutujalle suunnitellaan yksilöllinen kuntoutusuunnitelma yhdessä kuntoutujan, omaohjaajan sekä muun verkoston kanssa. Yhdessä kuntoutujan kanssa määritellään tavoitteet hoidolle ja kuntoutukselle. Kuntoutujan oma motivaatio kuntoutukselle on osaltaan tärkeässä osassa kuntoutuksen vaikuttavuuden kannalta.

Asuminen

Attendo Kesälässä asutaan aivan kuin omassa kodissaan. Kaikissa huoneissamme on oma wc ja kylpyhuone. Mahdollista on myös saada valmiiksi kalustettu huone. Kesälä on esteetön yksikkö, joten se sopii kodiksi myös liikuntarajoitteiselle.

Ruokailu ja ateriat, kotoisat, maittavat ateriat valmistetaan omassa keskuskeittiössämme viereisessä yksikössä. Lounas katetaan valvotusti noutopöytään.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":66.81891,"lng":28.6781},"content":"<h4>Attendo Kesälä</h4><p>Kuusamontie 69 </br> 98900 Salla </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=66.81891,28.6781' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kuusamontie 69,
98900 Salla
Pohjois-Suomi

Löydä meille