Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Kesälä

Kuusamontie 69, Salla

Tervetuloa meille

Anita Nikula, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
23
Huoneen koko
21,5 m2
Valmistunut
2020

Nykyaikaiset ja viihtyisät tilat

Attendo Kesälä on 2020 avattu mielenterveyskuntoutujien asumisyksikkö, joka sijaitsee aivan Sallan keskustan tuntumassa. Tarjoamme asukkaillemme nykyaikaisen, turvallisen ja viihtyisän ympäristön, jossa jokainen voi elää itsensä näköistä elämää. Jokaiselle kuntoutujalle suunnitellaan yksilöllinen kuntoutusuunnitelma yhdessä kuntoutujan, omaohjaajan sekä muun verkoston kanssa. Yhdessä kuntoutujan kanssa määritellään tavoitteet hoidolle ja kuntoutukselle.

Kesälä sijaitsee keskellä Sallan kaunista luontoa. Lähistöltä löytyy paljon lähiliikuntapaikkoja mm. frisbeegolfrata, lähilaavu ja luontopolut maastopyöräilyyn ja vaeltamiseen. Kuntoutujan oma motivaatio kuntoutukselle on osaltaan tärkeässä osassa kuntoutuksen vaikuttavuuden kannalta. Kartoitamme asumisen alkuvaiheessa tavoitteitasi ja lähdemme yhdessä pyrkimään niitä kohti.

Omavalvontasuunnitelma (pdf)

Turvallisuutta ja kodikkuutta

Kesälä on pieni, kodinomainen yhteisö ja pystymme joustamaan ja suunnittelemaan toimintaa asukkaiden toiveiden mukaan. Viikko-ohjelmamme lisäksi voimme tarjota mielekästä tekemistä yksilöllisten toiveiden mukaan. Henkilökuntamme on sitoutunut toimintaan ja työntekijöiden vaihtuvuus on vähäistä. Henkilökuntamme on valmiina suunnittelemaan sinulle oman ja yksilöllisen viikko-ohjelman. Kesälässä voi mm. laulaa karaokea, tehdä palapelejä, pelata bingoa ja kilpailla tietoviisaudesta yhdessä muiden asukkaiden kanssa. Vapaina hetkinä löytyy yleensä myös korttipeliin pelikaveri.

Kesälän kaikissa huoneissa on oma wc ja kylpyhuone. Mahdollista on myös saada valmiiksi kalustettu huone. Kesälä on esteetön yksikkö, joten se sopii kodiksi myös liikuntarajoitteiselle. Ruokailu ja ateriat, kotoisat, maittavat ateriat valmistetaan omassa keskuskeittiössämme viereisessä yksikössä. 

Tervetuloa asumaan Sallan Kesälään!

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":66.81891,"lng":28.6781},"content":"<h4>Attendo Kesälä</h4><p>Kuusamontie 69 </br> 98900 Salla </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=66.81891,28.6781' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kuusamontie 69,
98900 Salla
Pohjois-Suomi

Löydä meille