Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Koski

Volttikuja 2, 55100, Imatra

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
82
Valmistunut
2020
24/7 hoitaja
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaHelena Tiainen

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Koski on Imatralle avautuva 82-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Työssämme painottuvat kuntouttava ja asukaslähtöinen, sekä yksilöllinen hoitotyö. Tarjoamme ikäihmisille tehostettua palveluasumista ja kevyempää palveluasumista. Koski on viihtyisä ja kodikas hoivakoti lähellä Imatran keskustaa. Oma keittiö valmistaa ateriat ikäihmisten ravitsemustarpeet huomioiden. Koskessa moniammatillinen hoitohenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Asukkaalle nimetään omahoitaja. Yhdessä läheisten kanssa asukkaalle tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma.

Omavalvontasuunitelma

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.16698,"lng":28.781724},"content":"<h4>Attendo Koski</h4><p>Volttikuja 2, 55100 </br> 55100 Imatra </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.16698,28.781724' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Volttikuja 2, 55100,
55100 Imatra
Itä-Suomi

Löydä meille