Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Koski

Volttikuja 2, 55100, Imatra

Tervetuloa meille

Nanne Silekoski, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
82
Valmistunut
2020
24/7 hoitaja
Kyllä

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Koski on Imatralle avautuva 82-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Työssämme painottuvat kuntouttava ja asukaslähtöinen, sekä yksilöllinen hoitotyö. Tarjoamme ikäihmisille tehostettua palveluasumista ja kevyempää palveluasumista. Koski on viihtyisä ja kodikas hoivakoti lähellä Imatran keskustaa. Oma keittiö valmistaa ateriat ikäihmisten ravitsemustarpeet huomioiden. Koskessa moniammatillinen hoitohenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Asukkaalle nimetään omahoitaja. Yhdessä läheisten kanssa asukkaalle tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma.

Omavalvontasuunitelma

Kuntouttava toiminta

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.16698,"lng":28.781724},"content":"<h4>Attendo Koski</h4><p>Volttikuja 2, 55100 </br> 55100 Imatra </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.16698,28.781724' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Volttikuja 2, 55100,
55100 Imatra
Itä-Suomi

Löydä meille