Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Kruunula

Turuntie 58 A, 32200, Loimaa

Tervetuloa meille

Sari Lalli, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Palveluasuminen, Tukiasuminen, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
16
Huoneen koko
21 m2
Valmistunut
2019
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 763 1940

Hyvä Attendo Kruunulan asukkaan läheinen,

Kirjoitimme sinulle kirjeen, jossa kerrotaan kuulumisistamme ja tulevaisuuden suunnitelmistamme:

 

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Attendo Kruunula on nykyaikainen ja viihtyisä kesäkuussa 2019 avautunut 16-paikkainen mielenterveyskuntoutujien palvelukoti. Attendo Kruunulan ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa asukkaille eritasoista tukea ja apua arjessa selviytymiseen. Liikunta, luonto, osallisuus sekä vuorovaikutus ovat teemoja, jotka ovat läsnä vahvasti Attendo Kruunulan arjessa ja toiminnassa. Käytämme yhteisöhoidollisia menetelmiä kodin toiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä. Palveluidemme sisältö on aina kuntoutujiemme näköinen. Motivaatio toipumiseen voi löytyä, kun se lähtee kuntoutujan omista tavoitteista ja mielenkiinnon kohteista.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Kruunulassa on kuntoutujille omat 21 m2 kokoiset huoneet, joissa on wc ja suihku. Kuntoutuja saa kalustaa huoneensa omilla huonekaluilla ja henkilökohtaisilla tavaroilla mieleisekseen. Kuntoutujien käytettävissä on yhteiset viihtyisäksi sisutetut ryhmätilat toimintaan ja muihin virikkeisiin. Kuntoutujat voivat myös rentoutua halutessaan Kruunulan tunnelmallisessa saunassa. Kuntoutujille on tarjolla aamupala, lounas, päiväkahvit, päivällinen ja iltapala. Näiden valmistamiseen osallistuminen on myös mahdollista yhdessä ohjaajan kanssa Kruunulan omassa keittiössä. Kuntoutujan vaate- ja pyykkihuolto voi tapahtua ohjattuna tai itsenäisesti kodin yhteisessä pyykkituvassa.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Panostamme jokaisen asukkaan kohdalla mahdollisimman yksilölliseen ja kuntoutumista tukevaan viikko-ohjelmaan. Kruunukassa kuntoutujaa rohkaistaan ja kannustetaan opettelemaan ja kehittämään aktiivisesti omia arjen taitoja sekä kykyä huolehtia itsestä. Osallistamisen ja kannustamisen avulla pyrimme löytämään jokaiselle yksilöllisen ratkaisun kohti itsenäisempää omannäköistä elämää. Painotamme myös liikunnallisen aktiivisuuden merkitystä psyykkisen jaksamisen tukena.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.8392057,"lng":23.0479268},"content":"<h4>Attendo Kruunula</h4><p>Turuntie 58 A, 32200 </br> Loimaa </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.8392057,23.0479268' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Turuntie 58 A, 32200,
Loimaa
Länsi-Suomi

Löydä meille