Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Kuusela

Otto Mannisen tie 90 B, Kangasniemi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut vammautuneille, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
16
Huoneen koko
24-27m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtaja (yhteydenotot arkisin 9-15)Tanja Peura

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 1363

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kuusela on viihtyisä ja turvallinen vammautuneiden asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Kuusela sopii kodiksi  ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikääntyneille monisairaille. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yksilölliset tarpeet huomioiden. Palvelukoti sijaitsee lähellä kirkonkylää kauniin maiseman keskellä, lähietäisyydellä kaikki palvelut.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kuuselassa jokaisella asukkaalla on oma viihtyisä kalustettu huone wc-/suihkutiloilla. Sekä huoneet että yleiset tilat ovat esteettömiä. Asukkaiden yhteisessä käytössä on ruokailuhuone, olohuone, saunatilat sekä terassit, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja osallistua erilaisiin arjen askareisiin.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Miten palvelukodin asukkaaksi pääsee, mitä tarkoittaa tehostettu palveluasuminen, voiko lemmikki muuttaa kanssani palvelukotiin? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Tarjoamme palveluitamme ympäri Suomen! Tutustu tarkemmin vammaispalveluihimme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.9715231,"lng":26.6508892},"content":"<h4>Attendo Kuusela</h4><p>Otto Mannisen tie 90 B </br> 51200 Kangasniemi </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.9715231,26.6508892' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Otto Mannisen tie 90 B,
51200 Kangasniemi
Itä-Suomi

Löydä meille