Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Kuusela

Otto Mannisen tie 90 B, Kangasniemi

Tervetuloa meille

Heidi Puttonen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut vammautuneille, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
16
Huoneen koko
24-27 m2
Valmistunut
2002
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 1363

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kuusela on viihtyisä ja turvallinen vammautuneiden asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Kuusela sopii kodiksi  ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikääntyneille monisairaille. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yksilölliset tarpeet huomioiden. Palvelukoti sijaitsee lähellä kirkonkylää kauniin maiseman keskellä, lähietäisyydellä kaikki palvelut.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kuuselassa jokaisella asukkaalla on oma viihtyisä kalustettu huone wc-/suihkutiloilla. Sekä huoneet että yleiset tilat ovat esteettömiä. Asukkaiden yhteisessä käytössä on ruokailuhuone, olohuone, saunatilat sekä terassit, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja osallistua erilaisiin arjen askareisiin.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.9715231,"lng":26.6508892},"content":"<h4>Attendo Kuusela</h4><p>Otto Mannisen tie 90 B </br> 51200 Kangasniemi </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.9715231,26.6508892' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Otto Mannisen tie 90 B,
51200 Kangasniemi
Itä-Suomi

Löydä meille