Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Kyröskoski

Pohjantähdentie 12, 39200 Kyröskoski, Hämeenkyrö

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
48
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2015

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaKati Hietala

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444943953

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kyröskosken hoivakoti on Hämeenkyröön elokuussa 2015 avattu hoivakoti. Kyröskoski tarjoaa asukkailleen monipuolista ja turvallista palveluasumista asukkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan.
Attendo Kyröskoski tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille. Moniammatillinen hoivahenkilöstö on paikalla ympärivuorokauden. Asukkaat saavat päivittäisissä toiminnoissa jatkuvaa hoivaa, tukea, ohjausta, valvontaa ja huolenpitoa. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yhdessä asukkaan ja omaisten kanssa. Asuminen Kyröskoskella on portaatonta, eli meiltä ei tarvitse muuttaa kunnon heiketessäkään.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodiomaista elämää

Hoivakodin asunnot ovat 25m2 kokoisia ja okaisessa huoneessa on oma invamitoitettu kylpyhuone. Asunnot on kalustettue hoivasängyllä, patjalla, verhoilla ja vaatekaapeilla, muuten asukkaat saavat kalustaa asunnot itse mieleisekseen. Yhteisessä käytössä ovat kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, saunaosasto ja hoivakodin oma pihapiiri.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Kodissa eletään jokaisen asukkaan ehdoilla, ilman kellonaikoja tekemisille. Kannustamme asukkaita mahdollisimman itsenäiseen ja aktiiviseen arkeen. Järjestämme monipuolista ja mukavaa toimintaa asukkaiden toiveita kuunnellen. Myös ruokailuhetket ovat tärkeää yhteistä aikaa: tarjoamme asukkaille omasta valmistuskeittiöstä monipuolisia ja maukkaita aterioita, unohtamatta asukkaiden omia ruoka- ja tapatottumuksia sekä paikallisia makuja.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.6734921,"lng":23.1749291},"content":"<h4>Attendo Kyröskoski</h4><p>Pohjantähdentie 12, 39200 Kyröskoski </br> 39200 Hämeenkyrö </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.6734921,23.1749291' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Pohjantähdentie 12, 39200 Kyröskoski,
39200 Hämeenkyrö
Länsi-Suomi

Löydä meille