Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Kyröskoski

Pohjantähdentie 12, 39200 Kyröskoski, Hämeenkyrö

Tervetuloa meille

Satu Salakari, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
48
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2015
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 3953

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kyröskosken hoivakoti on Hämeenkyröön elokuussa 2015 avattu hoivakoti. Kyröskoski tarjoaa asukkailleen monipuolista ja turvallista palveluasumista asukkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan.
Attendo Kyröskoski tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille. Moniammatillinen hoivahenkilöstö on paikalla ympärivuorokauden. Asukkaat saavat päivittäisissä toiminnoissa jatkuvaa hoivaa, tukea, ohjausta, valvontaa ja huolenpitoa. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yhdessä asukkaan ja omaisten kanssa. Asuminen Kyröskoskella on portaatonta, eli meiltä ei tarvitse muuttaa kunnon heiketessäkään.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodiomaista elämää

Hoivakodin asunnot ovat 25m2 kokoisia ja okaisessa huoneessa on oma invamitoitettu kylpyhuone. Asunnot on kalustettue hoivasängyllä, patjalla, verhoilla ja vaatekaapeilla, muuten asukkaat saavat kalustaa asunnot itse mieleisekseen. Yhteisessä käytössä ovat kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, saunaosasto ja hoivakodin oma pihapiiri.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Kodissa eletään jokaisen asukkaan ehdoilla, ilman kellonaikoja tekemisille. Kannustamme asukkaita mahdollisimman itsenäiseen ja aktiiviseen arkeen. Järjestämme monipuolista ja mukavaa toimintaa asukkaiden toiveita kuunnellen. Myös ruokailuhetket ovat tärkeää yhteistä aikaa: tarjoamme asukkaille omasta valmistuskeittiöstä monipuolisia ja maukkaita aterioita, unohtamatta asukkaiden omia ruoka- ja tapatottumuksia sekä paikallisia makuja.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.6734921,"lng":23.1749291},"content":"<h4>Attendo Kyröskoski</h4><p>Pohjantähdentie 12, 39200 Kyröskoski </br> 39200 Hämeenkyrö </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.6734921,23.1749291' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Pohjantähdentie 12, 39200 Kyröskoski,
39200 Hämeenkyrö
Länsi-Suomi

Löydä meille