Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Lassila

Lepolantie 16, 00660, Helsinki

Tervetuloa meille

Jyrki Kulmala, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen, Tukiasuminen
Paikkojen määrä
30
Valmistunut
2011
24/7 hoitaja
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444944481

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Attendo Lassila on 2011 toimintansa aloittanut 30-paikkainen palvelukoti. Lassilan palvelukoti tarjoaa tuettua asumispalvelua, joka on on suunnattu pitkäaikaissairaille mielenterveyskuntoutujille, joiden arkielämää henkilökuntamme tukee yksilöllisesti laadittujen tavoitteiden mukaisesti. Asukkaiden muuttuviin tarpeisiin vastataan monipuolisesti ja toimintaa kehitetään asukaslähtöisesti. Jokaiselle asukkaalle laaditaan asumisen ja hoidonsuunnitelma ohjaamaan asukkaan arkea. Henkilökunta on paikalla tukemassa ja ohjaamassa asukkaita ympäri vuorokauden. Attendo Lassilan palvelujen piiriin kuuluvat Attendo Lassilan tukikodit. Tukikodit ovat kyvyemmin tuettuja asumisen yksikköjä, joihin palvelut tuotetaan palvelukodilta, jokaisen asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Palvelukodissa on kaksi 14 huoneen ryhmäkotia kahdessa kerroksessa. Haluamme tarjota asukkaillemme ryhmäkodin luomaa yhteisöllisyyttä, joka samalla mahdollistaen tarpeeksi tilaa ja mahdollisuuksia omalle yksityisyydelle. Kaikki palvelukodin tilat on suunniteltu erityisryhmien ja ikääntyvien tarpeet huuomioiden. Molemmissa kerroksissa on lasitettu terassiparveke. Asukkaiden käytössä ovat myös viihtyisät yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä turvallinen piha. Sauna lämpenee asukkaiden toivoessa. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien äärellä lähellä hyviä ulkoulualueita.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Henkilökunta järjestää aktiviteetteja ja toimintatuokioita säännöllisesti, muun muassa retkiä, askartelua ja musiikkihetkiä. Säännöllinen ulkoilu on myös osa palvelukodin arkea. Kannustamme omatoimisuuteen ja yhteiseen tekemiseen. Kaikella toiminnalla pyritään tukemaan kuntoutujien toimintakykyä erilaisissa toiminnoissa, kuten esimerkiksi itsestä huolehtimisessa, siivous- ja ruoanlaittotaidoissa, hygieniasta huolehtimisessa sekä erilaisissa asioinneissa.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.2404314,"lng":24.9416594},"content":"<h4>Attendo Lassila</h4><p>Lepolantie 16, 00660 </br> 00660 Helsinki </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.2404314,24.9416594' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Lepolantie 16, 00660,
00660 Helsinki
Etelä-Suomi

Löydä meille