Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Laurintupa

Laurintie 21 a, 41310 Leppävesi, Laukaa

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
Yhden hengen huone: 20 m2, kahden hengen huone: 30 m2
Valmistunut
2015

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaNora Keskinen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0447298627

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Laurintupa on syksyllä 2015 Leppävedelle valmistunut hoivakoti 30:lle ikääntyneelle asukkaalle. Laurintupa sijaitsee Laukaassa, luonnonkauniilla alueella, kauppojen ja muiden palveluiden lähietäisyydellä. Hoivakodissa ikäihmisille tarjotaan portaatonta hoiva-asumista sekä yksilöllistä ja välittävää kuntoutusta. Ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Hoito räätälöidään aina asukkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Saattohoito on myös luonnollinen osa kodin elämää. Kaikessa toiminnassa tähdätään asukkaan persoonalähtöiseen hoivaan ja mielekkääseen arkeen. Tarjoamme myös intervallijaksoja esimerkiksi omaishoitajan lomien ajaksi, asiakkaan oman jaksamisen tukemiseksi tai tehokuntoukseen sairaalajakson jälkeen. Asiakkaan tullessa intervallijaksolle on tavoitteena harjoitella ja kehittää erityisesti niitä asioita ja taitoja, joita asiakas tarvitsee kotona arjessaan sekä taitoja kodin lähiympäristössä liikkumisessa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa eletään rikasta, inhimillistä ja elämänmakuista arkea ilman kiirettä ja suorituskeskeisyyttä. Asukkaat asuvat omissa asunnoissaan, jotka on varustettu peruskalustein mutta muuten sisustettavissa asukkaan mielen mukaan. Yhteistilat ovat asukkaan käytettävissä ja niissä on mukava viettää yhteistä aikaa. Turvallisella piha-alueella on helppo ja mukava ulkoilla aina sään salliessa. Asukkaiden läheiset ja ystävät ovat aina lämpimästi tervetulleita vierailemaan kodissamme sekä osallistumaan arkeemme. Erillisiä vierailuaikoja ei ole - ollaanhan kotona!

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Jokaiselle meistä on tärkeää, että saamme elää elämämme loppuun asti liikkuvaisina ja toimintakykyisinä nauttien elämästä. Aktiivinen arki ja kuntoutus on osana talon kaikkea toimintaa. Jokaista asukasta ohjataan liikkumaan mahdollisimman itsenäisesti sekä mahdollisimman paljon, joko apuvälineillä tai ilman. Jos itsenäinen liikkuminen ei ole mahdollista, ohjaa terapeutti asukkaalle yksilöllisesti soveltuvia harjoitteita sekä apuvälineiden käyttöä. Leppäveden hoivakodissa on kuntouttavat olohuoneet, jotka aktivoivat liikkeeseen ja liikkumaan.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.322749,"lng":25.845088},"content":"<h4>Attendo Laurintupa</h4><p>Laurintie 21 a, 41310 Leppävesi </br> 41310 Laukaa </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.322749,25.845088' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Laurintie 21 a, 41310 Leppävesi,
41310 Laukaa
Itä-Suomi

Löydä meille