Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Loviisanhovi

Arkkitehdintie 8, 07900, Loviisa

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Senioriasunnot, Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
41
Huoneen koko
20-28 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaSaija Hämäläinen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444941813

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Loviisanhovi on 41-paikkainen hoivakoti ikääntyneille. Tehostetun palveluasumisen lisäksi tarjoamme 10 paikkaa senioriasumisen tarpeisiin. Attendo Loviisanhovi sijaitsee kauniissa Harmaakallion kaupunginosassa. Perusajatuksena on tuoda kulttuuria hoivakodin arkeen. Kulttuuri viihdyttää ja tuo elämään mielekkyyttä. Lisäksi se tekee hyvää aisteille ja muistille vahvistaa ihmisen identiteettiä sekä yhteisöllisyyden tunnetta.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Asukashuoneet ovat ympärivurokautisen hoivan puolella 20 m2 ja senioriasunnot 30 m2. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset, esteettömät ja tilavat oleskelu- ja ruokailutilat joissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja tavata naapureita. Asukkailla on mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen yhteisellä saunaosastolla.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös viriketoiminnalle on paremmat edellytykset. Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään paljon huomiota ja huomioimme myös merkkipäivät ja juhlapyhät.

"Loviisahovi on minulle tosi tärkeä paikka. Täältä saan kaiken hoidon mitä tarvitsen. Kaikki on ystävällisiä minulle ja täällä minä haluan olla."

Nainen, 95 Loviisanhovin asukas

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.4514037,"lng":26.2083537},"content":"<h4>Attendo Loviisanhovi</h4><p>Arkkitehdintie 8, 07900 </br> 07900 Loviisa </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.4514037,26.2083537' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Arkkitehdintie 8, 07900,
07900 Loviisa
Etelä-Suomi

Löydä meille