Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Lustikulla

Lustikullantie 3, Vantaa

Tervetuloa meille

Christina Hautajärvi, Palvelukodin johtaja

Yhteydenotot ark 9-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut vammautuneille, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
26
Huoneen koko
20-40 m2
Valmistunut
2009
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 3272

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Hoivakoti Attendo Lustikulla sijaitsee Vantaan Pakkalassa ja tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua kuudelletoista vaikeasti vammautuneelle henkilölle omissa osastoissaan. Tavoitteenamme on luoda asukkaille turvallinen, virikkeellinen ja omatoimisuutta tukeva elinympäristö. Jokaiselle asukkaalle nimetään oma hoitaja, sekä tehdään henkilökohtainen hoito- ja kuntoutussuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Attendo Lustikullassa asukkaat asuvat omissa 20-40 m2 huoneissaan. Asunnot ovat tilavia ja niihin sisältyy inva-mitoitetut WC-/suihkutilat. Asukkaat voivat sisustaa ja kalustaa huoneensa omilla tutuilla tavaroillaan niin halutessaan. Hoivakodissa on lisäksi yhteiset viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat, saunaosasto, pervekkeet, kuntotila sekä turvallinen piha. Hoivakodin kaikki tilat ovat esteettömiä.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Attendo Lustikullassa tarjotaan mahdollisuus aktiiviseen arkeen, jossa kuntoutus ja toimintakyvyn ylläpitäminen on johtava ajatuksemme kaikissa arjen toiminnoissa. Viikkoomme mahtuu niin musiikkituokioita, pelihetkiä, kahvittelu matkoja, saunapäivä, leivontaa ja ulkoilua. Järjestämme retkiä joka kuukausi asukkaiden toiveiden mukaan lähiympäristöön. Huomioimme myös erilaiset tapahtumat ja markkinat Pihapiiriimme kuuluu myös turvallinen aidattu alue, jossa järjestämme ajoittain omaisten ja asukkaiden kanssa muun muassa grillijuhlia

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.28743,"lng":24.95656},"content":"<h4>Attendo Lustikulla</h4><p>Lustikullantie 3 </br> 01510 Vantaa </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.28743,24.95656' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Lustikullantie 3,
01510 Vantaa
Etelä-Suomi

Löydä meille