Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Majakkatupa

Kotomäenkuja 12, 29100, Luvia, Eurajoki

Tervetuloa meille

Kati Laasa, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
20
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0447265803

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Majakkatupa on Luvialla viihtyisällä ja rauhallisella alueella sijaitseva tehostetun palveluasumisen 20 -paikkainen yksikkö ikääntyneille asukkaille. Majakkatupa takaa asukkailleen osaavaa ja välittävää hoitoa ja kuntoutusta joka päivä. Palvelukodin asukkaista huolta pitää ammattitaitoinen ja sydämellään työtään tekevä henkilökunta, joka on saanut koulutuksen sosiaali - tai terveysalalle. Jokaisen asukkaan yksilöllinen elämäntarina, tavat, mieltymykset ja tottumukset huomioidaan asukkaan arjessa. Yksilöllisesti laadittu hoito- ja kuntoutussuunnitelma toimii arjen rytmittäjänä. Asukkaan läheiset ja muu hänelle tärkeä verkosto ovat tervetulleita osallistumaan asukkaan arkeen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Majakkatuvan tilojen ja kiinteistön suunnittelussa sekä toteutuksessa on otettu huomioon erityisesti ikääntyneiden asukkaiden tarpeet. Hoivakodin sisustus ja kalustus on pyritty toteuttamaan kodinomaiseksi ja ikääntyneitä asukkaita palvelevaksi, huomioiden esteettömyyden, käytettävyyden ja turvallisuuden lähtökohdat. Majakkatuvassa on 20kpl yhden hengen huonetta, joissa jokaisessa on omat invamitoitetut Wc ja kylpyhuone.
Kodin jokainen huone on kalustettu valmiiksi mutta asukas voi tehdä huoneestaan kodin, tuomalla sinne myös omia kalusteita, somisteita tai tuttuja esineitä. Asukkaiden yhteisessä käytössä ovat kaksi tilavaa ja viihtyisää olohuonetta. Hoivakodin asukkaat pääsevät myös saunomaan tunnelmallisessa ja turvallisessa saunassa, aina niin halutessaan. Kodin yhteydessä on myös eloisa piha-alue, joka tehty turvalliseksi asukkaiden käyttöön. Piha-aluetta on kunnostettu ja somistettu kodissa aktiviisesti, joten aina kevään koittaessa se pääsee kukoistukseensa ja toimii viihtyisänä ajanvietto- ja kuntoutusalueenakin.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Majakkatuvan jokapäiväistä toimintaa ja arkea ohjaavat arvot yksilöllisyysdestä ja samalla yhteisöllisyydestä. Kodissa eletään rikasta ja monipuolista arkea, jossa jokainen asukas saa elää oman tutun ja turvallisen rytminsä ja tottumustensa mukaisesti. Ennalta määriteltyjä kellonaikoja arjen toiminnoille ei Majakkatuvalla ole. Järjestämme monenlaista mukavaa aktiviteettia, joista jokaine löytää varmasti mieluista tekemistä. Lisäksi Majakantuvassa käy joka toinen viikko musiikkiterapeutti ja fysioterpeutti käy kerran viikossa pitämässä tuolijumpan. Seurakunnanhetkeä vietetään majakantuvalla kaksi kertaa kuukaudessa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.362839,"lng":21.632107},"content":"<h4>Attendo Majakkatupa</h4><p>Kotomäenkuja 12, 29100, Luvia </br> 29100 Eurajoki </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.362839,21.632107' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kotomäenkuja 12, 29100, Luvia,
29100 Eurajoki
Länsi-Suomi

Löydä meille