Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Mäntyhovi

Kompantie 16-18, 52700, Mäntyharju

Tervetuloa meille

Viivi Järvinen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
41
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2017
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4943 570

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Mäntyhovi avattiin Mäntyharjuun keväällä 2017. Attendo Mäntyhovissa tarjoamme ikäihmisille palveluasumista ja tehostettua palveluasumista. Jokaiselle asukkalle nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Kodinomaisessa ja turvallisessa Mäntyhovissa kunnioitetaan asukkaiden yksityisyyttä ja itsemääräämisoikeutta. Meillä jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka tapoja ja tottumuksia arvostetaan. Asukkaat elävät rauhallista ja toimintakykyää ylläpitävää arkea. Kellonaikoja ei toiminnoille ole, vaan jokainen elää omien tottumustensa mukaisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa on 41 asukaspaikkaa. Jokaisella asukkaalla on oma 21m2 kokoinen huone. Huoneessa on varusteena sähkökäyttöinen hoivavuode patjoineen, kaappitilaa ja paloturvalliset verhot, muilta osin asukas saa kalustaa asuntonsa oman mieltymyksensä mukaisesti. Hoivakodin suunnittelussa on huomioitu ikäihmisen elämänlaadun näkökulmasta tärkeät tekijät, kuten mm. matala ikkunakorkeus, jolloin myös pyörätuolissa istuva tai vuoteessa oleva henkilö näkee hyvin ulos. Wc- ja suihkutilat ovat riittävän suuret myös avustettaville henkilöille, ja tukikahvoja on riittävästi. Yhteiset tilat ovat viihtyivät ja kutsuvat yhteiseen ajanviettoon.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Mäntyhovi korostaa viriketoiminnassaan kulttuuria ja taidetta. Teema rakentuu oikein suunnitellusta ympäristöstä, motivoituneesta henkilökunnasta ja työskentelytavoista. Käytämme aktiviteeteissamme muun muassa musiikkia, laulua, kuvataidetta, kirjallisuutta, teatteria, tanssia sekä muita kulttuurisia ilmaisukeinoja. Monipuoliset aktiviteetit ja virkeä arki toimivat aktivoivina, hyvinvointia edistävinä ja osallistavina elementteinä hoivatyössä.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.4167649,"lng":26.8690998},"content":"<h4>Attendo Mäntyhovi</h4><p>Kompantie 16-18, 52700 </br> 52700 Mäntyharju </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.4167649,26.8690998' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kompantie 16-18, 52700,
52700 Mäntyharju
Itä-Suomi

Löydä meille