Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Mäntyhovi

Kompantie 16-18, 52700, Mäntyharju

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
41
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2017

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaHanne Pyrhönen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4943 570

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Mäntyhovi avattiin Mäntyharjuun keväällä 2017. Attendo Mäntyhovissa tarjoamme ikäihmisille palveluasumista ja tehostettua palveluasumista. Jokaiselle asukkalle nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Kodinomaisessa ja turvallisessa Mäntyhovissa kunnioitetaan asukkaiden yksityisyyttä ja itsemääräämisoikeutta. Meillä jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka tapoja ja tottumuksia arvostetaan. Asukkaat elävät rauhallista ja toimintakykyää ylläpitävää arkea. Kellonaikoja ei toiminnoille ole, vaan jokainen elää omien tottumustensa mukaisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa on 41 asukaspaikkaa. Jokaisella asukkaalla on oma 21m2 kokoinen huone. Huoneessa on varusteena sähkökäyttöinen hoivavuode patjoineen, kaappitilaa ja paloturvalliset verhot, muilta osin asukas saa kalustaa asuntonsa oman mieltymyksensä mukaisesti. Hoivakodin suunnittelussa on huomioitu ikäihmisen elämänlaadun näkökulmasta tärkeät tekijät, kuten mm. matala ikkunakorkeus, jolloin myös pyörätuolissa istuva tai vuoteessa oleva henkilö näkee hyvin ulos. Wc- ja suihkutilat ovat riittävän suuret myös avustettaville henkilöille, ja tukikahvoja on riittävästi. Yhteiset tilat ovat viihtyivät ja kutsuvat yhteiseen ajanviettoon.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Mäntyhovi korostaa viriketoiminnassaan kulttuuria ja taidetta. Teema rakentuu oikein suunnitellusta ympäristöstä, motivoituneesta henkilökunnasta ja työskentelytavoista. Käytämme aktiviteeteissamme muun muassa musiikkia, laulua, kuvataidetta, kirjallisuutta, teatteria, tanssia sekä muita kulttuurisia ilmaisukeinoja. Monipuoliset aktiviteetit ja virkeä arki toimivat aktivoivina, hyvinvointia edistävinä ja osallistavina elementteinä hoivatyössä.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.4167649,"lng":26.8690998},"content":"<h4>Attendo Mäntyhovi</h4><p>Kompantie 16-18, 52700 </br> 52700 Mäntyharju </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.4167649,26.8690998' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kompantie 16-18, 52700,
52700 Mäntyharju
Itä-Suomi

Löydä meille