Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Marski

Mannerheimintie 33, 49400, Hamina

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
61
Huoneen koko
22 m2 ja 26 m2
Valmistunut
2012

Tervetuloa meille

Hoivakodin JohtajaKatriina Härkönen

Katso puhelinnumerot palvelukotiin muut yhteystiedot kohdasta.

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Marski on Haminassa huhtikuussa 2012 avattu 61-paikkainen kaksikerroksinen ikäihmisten hoivakoti. Se sijaitsee noin 1,5 km Haminan historiallisesta ympyräkeskustasta. Hoivakoti Marski koostuu neljästä 15-16 paikkaisesta pienryhmäkodista. Hoivakoti on tarkoitettu vanhuksille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea päivittäisessä elämässä. Päämääränä on asiakkaan itsensä kokema hyvä elämänlaatu.
Yksikössä on neljä ryhmäkotia ja moniammatillinen hoitohenkilökunta talossa ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, joka hoivatyön ohessa muun muassa pitää yhteyttä omaisiin sekä hoitaa asukkaan juoksevia asioita. Lisäksi asukkaalle tehdään yksilöllinen, päivittäistä hoitotyötä ohjaava kirjallinen hoito- ja kuntoutussuunnitelma. Toimintamme kantavana ajatuksena on asukkaan mielekäs arki, toimintakykyä tukevan työotteen sekä joustavan yhteistyön keinoin asiakkaiden, henkilökunnan, omaisten ja muiden yhteistyöverkostoon kuuluvien kanssa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Marski on suunniteltu asukkaiden hyvää arkea ajatellen: se on kodikas ja viihtyisä, tilat ovat esteettömiä ja niissä on turvallista liikkua. Hoivakoti Marski koostuu neljästä 15-16 paikkaisesta pienryhmäkodista, joissa kussakin on omat oleskelu- ja ruokailutilat, sauna sekä oma terassi/parveke. Asukkaalla on oma 22–26m2 kokoinen huoneensa, jossa on tilava wc/suihkutila. Tavoitteenamme on turvata asukkaalle laadukas ja itsenäinen elämä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Avarat yhteiset tilat mahdollistavat harraste- ja viriketoiminnan, joissa voi myös nauttia naapureiden seurasta. Tarjoamme asukkaillemme mukavaa yhdessäoloa lauluhetkien, muistelutuokioiden, lukuhetkien ja ulkoilun parissa Erilaiset musiikkiesitykset sekä tanssit elävän musiikin tahdittamina tuovat oman erityisen piristyksenä Marskin arkeen. Myös ruokailuhetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa joka rytmittää arkea. Marskissa nautitaan maittavaa, suomalaista kotiruokaa ikäihmisten ravitsemussuositukset huomioiden.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.5777832,"lng":27.1778684},"content":"<h4>Attendo Marski</h4><p>Mannerheimintie 33, 49400 </br> 49400 Hamina </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.5777832,27.1778684' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Mannerheimintie 33, 49400,
49400 Hamina
Etelä-Suomi

Löydä meille