Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Marski

Mannerheimintie 33, 49400, Hamina

Tervetuloa meille

Katriina Härkönen, Hoivakodin Johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
61
Huoneen koko
22 m2 ja 26 m2
Valmistunut
2012
Läheisten yhteydenotot: katso puhelinnumerot ryhmäkoteihin muut yhteystiedot kohdasta.

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Marski on Haminassa huhtikuussa 2012 avattu 61-paikkainen kaksikerroksinen ikäihmisten hoivakoti. Se sijaitsee noin 1,5 km Haminan historiallisesta ympyräkeskustasta. Hoivakoti Marski koostuu neljästä 15-16 paikkaisesta pienryhmäkodista. Hoivakoti on tarkoitettu vanhuksille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea päivittäisessä elämässä. Päämääränä on asiakkaan itsensä kokema hyvä elämänlaatu.
Yksikössä on neljä ryhmäkotia ja moniammatillinen hoitohenkilökunta talossa ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, joka hoivatyön ohessa muun muassa pitää yhteyttä omaisiin sekä hoitaa asukkaan juoksevia asioita. Lisäksi asukkaalle tehdään yksilöllinen, päivittäistä hoitotyötä ohjaava kirjallinen hoito- ja kuntoutussuunnitelma. Toimintamme kantavana ajatuksena on asukkaan mielekäs arki, toimintakykyä tukevan työotteen sekä joustavan yhteistyön keinoin asiakkaiden, henkilökunnan, omaisten ja muiden yhteistyöverkostoon kuuluvien kanssa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Marski on suunniteltu asukkaiden hyvää arkea ajatellen: se on kodikas ja viihtyisä, tilat ovat esteettömiä ja niissä on turvallista liikkua. Hoivakoti Marski koostuu neljästä 15-16 paikkaisesta pienryhmäkodista, joissa kussakin on omat oleskelu- ja ruokailutilat, sauna sekä oma terassi/parveke. Asukkaalla on oma 22–26m2 kokoinen huoneensa, jossa on tilava wc/suihkutila. Tavoitteenamme on turvata asukkaalle laadukas ja itsenäinen elämä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Avarat yhteiset tilat mahdollistavat harraste- ja viriketoiminnan, joissa voi myös nauttia naapureiden seurasta. Tarjoamme asukkaillemme mukavaa yhdessäoloa lauluhetkien, muistelutuokioiden, lukuhetkien ja ulkoilun parissa Erilaiset musiikkiesitykset sekä tanssit elävän musiikin tahdittamina tuovat oman erityisen piristyksenä Marskin arkeen. Myös ruokailuhetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa joka rytmittää arkea. Marskissa nautitaan maittavaa, suomalaista kotiruokaa ikäihmisten ravitsemussuositukset huomioiden.

Kuntouttava toiminta

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.5777832,"lng":27.1778684},"content":"<h4>Attendo Marski</h4><p>Mannerheimintie 33, 49400 </br> 49400 Hamina </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.5777832,27.1778684' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Mannerheimintie 33, 49400,
49400 Hamina
Etelä-Suomi

Löydä meille