Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Metsokangas

Herralantie 5, 90420, Oulu

Tervetuloa meille

Terella Keskinen, Palvelukodin johtaja, arkisin 9-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2014
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444944963

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Metsokankaan palvelukoti sijaitsee Oulun kaupungin uuden ja viihtyisän asuinlähiön keskiössä, kauniilla mäntykankaalla, lähellä kaikkia palveluita. Tarjoamme vahvasti tuettua ympärivuorokautista palveluasumista aikuisille kehitysvammaisille , joilla on haasteellisia ja runsaasti huomiota sekä ohjausta vaativia erityispiirteitä. Tavoitteemme on tukea asukkaamme osaksi yhteiskuntaa ja lähiyhteisöä sekä mahdollistaa luontevat perhesiteet ja osallistuminen kaikkeen arjen toimintaan.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Kaikilla asukkailla on tilavat, 25m2 kokoiset huoneet, joissa oma invamitoitettu wc/kylpyhuone. Palvelukoti on jaettu kolmeen erilliseen viiden hengen pienryhmäkotiin; Riekko, Teeri ja Koppelo. Kaikkiin ryhmäkoteihin kuuluu kaunis yhteinen oleskelutila ja pieni keittiö. Palvelukodin yhteisistä tiloista löytyy myös sauna sekä iso harraste ja viriketila. Piha alue on suuri, helppokulkuinen ja turvallisesti aidattu.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Toiminnan punaisena lankana on asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen, omatoimisuuden ja vuorovaikutustaitojen kehittämien sekä luovuus ja läsnäolo. Asukkaiden omatoimisuutta ylläpidetään ja siihen kannustetaan päivittäin. Jokaisella asukkaalla on kotipäivät, jolloin siivotaan omaa kotia ja huolehditaan pyykistä ja hankinnoista. Arkipuuhien ohella kotona järjestetään monenlaista mukavaa tekemistä ja aktiviteettia arjen piristykseksi. Metsokankaalla musiikki onkin Metsokankaalla oleellinen osa arkea. Ohjaajien tukemana on mahdollisuus musisoida, laulaa ja soittaa rytmisoittimia. Kodin ulkopuolella asukkaamme osallistuvat myös aktiivisesti lähiympäristön tapahtumiin.

Seuraa arkea palvelutaloissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.9432555,"lng":25.5460717},"content":"<h4>Attendo Metsokangas</h4><p>Herralantie 5, 90420 </br> 90420 Oulu </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=64.9432555,25.5460717' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Herralantie 5, 90420,
90420 Oulu
Pohjois-Suomi

Löydä meille