Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Muurain

Muuraintie 9, 24280, Salo

Tervetuloa meille

Minja Hänninen, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
24
Huoneen koko
21-22 m2/ 32 m2
Valmistunut
2019
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 0825

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Muurain on Saloon elokuussa 2019 avautunut kehitysvammaisten palvelukoti. Palvelukodissa on 15 tehostetun palveluasumisen paikkaa sekä 9 tavallisen palveluasumiseen paikkaa itsenäisemmin pärjääville asukkaille.

Ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen palvelusuunitelma, joka ohjaa hoivaa ja kuntoutusta. Omaohjaaja -järjestelmän avulla kodissa varmistetaan suunnitelman mukainen kuntoutus arjessa. Tavoitteemme on tukea asukkaitamme omannäköisessä elämässä sekä mahdollistaa luontevat perhesiteet ja osallistuminen arjen toimintaan.

Omavalvontasuunnitelma (pdf)

Asuminen

Oma koti

Palvelukodin asunnot ovat kooltaan noin 21 m2 ja asukkaat saavat kalustaa asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan, kodinomaisuuden tukemiseksi. Yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja piha, sekä henkilökuntamme järjestämät erilaiset aktiviteetit takaavat asukkaiden viihtyvyyden. Palvelukodin alakerrassa on yhdeksän asuntoa, joissa on 32 m2 kokoiset kaksiot. Asunnoissa on yhdistetty olohuone-keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihkutila. Alakerrassa on yhteinen oleskelutila.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Attendo Muuraimessa arki on virikkeellistä, monipuolista ja innostavaa. Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Kodissa nautitaan rennosta yhdessä olosta ja tekemisestä, aina jokaisen asukkaan omilla ehdoilla. Toiminnan punaisena lankana kulkee asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen sekä omatoimisuuden, aktiivisuuden ja vuorovaikutustaitojen kehittämien.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.399011,"lng":23.1857835},"content":"<h4>Attendo Muurain</h4><p>Muuraintie 9, 24280 </br> 24280 Salo </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.399011,23.1857835' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Muuraintie 9, 24280,
24280 Salo
Länsi-Suomi

Löydä meille