Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Niittytuuli

Risuniityntie 2, 90800, Oulu

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
23–25,5 m²
Valmistunut
2013

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaSari Lammassaari

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: Lehto 044 494 4813, Niitty 044 494 4814, Saaristo 044 494 4815, Tunturi 044 494 4816

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Niittytuuli on kesällä 2013 avattu Oulun Herukan kaupunginosassa sijaitseva hoivakoti. 60 asukkaan Attendo Niittytuuli on hyvä ja turvallinen valinta silloin, kun itsenäinen asuminen omassa kodissa ei enää ole mahdollista. Tarjoamme eritasoista hoivaa ja asumispalveluita ikääntyneille, joille kotona asuminen ei ole enää mahdollista.
Omahoitaja on nimettynä jokaiselle asukkaalle ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle asukkaalle. Hoitosuunnitelmaa päivitetään yhdessä omaisten, henkilökunnan ja asukkaan kanssa aina kun tarvis. Asuminen Niittytuulessa on kodinomaista ja turvallista. Meillä jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka tapoja ja tottumuksia arvostetaan.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Niittytuulessa on neljä pienryhmäkotia; Niitty, Lehto, Tunturi ja Saaristo. Yhteistiloissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja seurustella naapureiden kanssa. Jokaisessa ryhmäkodissa on oma kodikas oleskelu- ja ruokailutila sekä terassipiha tai parveke. Jokaisella asukkaalla on viihtyisä oma asunto (23–25,5m²), jossa on tilava ja turvallinen invamitoitettu kylpyhuone. Ulkoilu on helppoa ja turvallista omalla viihtyisällä pihalla - yksin tai yhdessä muiden asukkaiden kanssa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Niittytuulessa on monipuolista ja asukkaittensa näköistä. Kannustamme asukkaitamme aktiivisuuteen ja tarjoamme monenlaista toimintaa ja tekemistä omien toiveiden sekä jaksamisen mukaan. Nautimme laulamisesta ja meillä on oma laulukuoro talossa. Lisäksi hoivakodissamme voi harrastaa pieniä käsitöitä. Meillä käy vierailulla päiväkodin lapsia, kaverikoiria sekä koululaisia. Teemme myös yhdessä retkiä kirjastoon ja kesällä esimerkiksi torille.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.0885643,"lng":25.4095249},"content":"<h4>Attendo Niittytuuli</h4><p>Risuniityntie 2, 90800 </br> 90800 Oulu </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.0885643,25.4095249' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Risuniityntie 2, 90800,
90800 Oulu
Pohjois-Suomi

Löydä meille