Attendo Niittytuuli

Risuniityntie 2, Oulu

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikäihmisille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
23–25,5 m²
Valmistunut
2013

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaSari Lammassaari

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Niittytuuli on kesällä 2013 avattu Oulun Herukan kaupunginosassa sijaitseva hoivakoti. 60 asukkaan Attendo Niittytuuli on hyvä ja turvallinen valinta silloin, kun itsenäinen asuminen omassa kodissa ei enää ole mahdollista. Tarjoamme eritasoista hoivaa ja asumispalveluita ikääntyneille, joille kotona asuminen ei ole enää mahdollista.
Omahoitaja on nimettynä jokaiselle asukkaalle ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle asukkaalle. Hoitosuunnitelmaa päivitetään yhdessä omaisten, henkilökunnan ja asukkaan kanssa aina kun tarvis. Asuminen Niittytuulessa on kodinomaista ja turvallista. Meillä jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka tapoja ja tottumuksia arvostetaan.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Niittytuulessa on neljä pienryhmäkotia; Niitty, Lehto, Tunturi ja Saaristo. Yhteistiloissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja seurustella naapureiden kanssa. Jokaisessa ryhmäkodissa on oma kodikas oleskelu- ja ruokailutila sekä terassipiha tai parveke. Jokaisella asukkaalla on viihtyisä oma asunto (23–25,5m²), jossa on tilava ja turvallinen invamitoitettu kylpyhuone. Ulkoilu on helppoa ja turvallista omalla viihtyisällä pihalla - yksin tai yhdessä muiden asukkaiden kanssa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Niittytuulessa on monipuolista ja asukkaittensa näköistä. Kannustamme asukkaitamme aktiivisuuteen ja tarjoamme monenlaista toimintaa ja tekemistä omien toiveiden sekä jaksamisen mukaan. Nautimme laulamisesta ja meillä on oma laulukuoro talossa. Lisäksi hoivakodissamme voi harrastaa pieniä käsitöitä. Meillä käy vierailulla päiväkodin lapsia, kaverikoiria sekä koululaisia. Teemme myös yhdessä retkiä kirjastoon ja kesällä esimerkiksi torille. Kesäisin meille on tärkeää hoitaa ulkoilun yhteydessä oman pihan kukkia ja hyötykasveja, joita oma keittiö hyödyntää ruuanlaitossa tekemällä esimerkiksi keittoja, salaatteja ja piirakoita. Vietämme toisinaan yhteisiä hetkiä valokuvia katsellen ja niistä keskustellen. Myös kirjat, musiikki, porinapiirit, leipominen ja elokuvat tuovat piristystä arkeen. Kokoonnumme yhdessä lukemaan ääneen päivän sanomalehtiä ja keskustelemaan ajankohtaisista aiheista. Juhlimme myös perinteitä, juhlia ja teemapäiviä.

Lue, miten meille pääsee asukkaaksi.

Tutustu, mihin tukiin voit asukkaana olla oikeutettu.

Maukas kotiruoka osana arkea.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.0885643,"lng":25.4095249},"content":"<div>Marker 1<\/div>"}]}