Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Pehtoori

Pärnäläntie 15, 57600, Savonlinna

Tervetuloa meille

Sirpa Asikainen, Palvelukodin johtaja

Yhteydenotot arkisin klo 9-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
23
Huoneen koko
21 m2 palvelukoti, rivitalo 32 m2
Valmistunut
2018
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 020 792 8603

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Pehtoori on 2018 Savonlinnaan avattu kehitysvammaisen palvelukoti. Modernissa palvelukodissa on 17 autetun asumisen paikkaa ja 6 tuetun asumisen paikkaa. Kodin jokaiselle asukkaalle tehdään kuntoutussuunnitelma, jota päivitetään säännöllisesti sekä tarpeen mukaisesti. Asukaslähtöisessä kuntoutussuunnitelmassa huomioidaan asukkaan omat voimavarat sekä kommunikaatioon, oppimiseen ja vuorovaikutukseen liittyvät erityistarpeet. Teemme työtä positiivisella otteella mahdollistaen asukkaille hyvän arjen yksilöllisyyttä kunnioittaen.

Omavalvontasuunnitelmamme

Asuminen

Oma koti

Palvelukodissa on kolme 5-6 asukkaan ryhmäkotia, joissa oma ruokailu ja oleskelutila. Kahden ryhmäkodin yhteiset tilat mahdollista saada erilliseksi tilaksi. Asunnot ovat noin 21 neliöisiä ja asukkaat kalustavat asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Asukkailla on käytettävissä viihtyisä ruokailutila sekä sauna ja mukava pihapiiri. Palvelukodin pihapiirissä on tuetun asumisen asunnot, joissa on 32 m2 kokoiset kaksiot. Asunnoissa on olohuone – keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihku.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Arki on virikkeellistä, monipuolista ja innostavaa. Kodissa nautitaan rennosta yhdessä olosta ja tekemisestä, aina jokaisen asukkaan omilla ehdoilla. Toiminnan punaisena lankana on omatoimisuuden vahvistaminen ja omannäköisen elämän mahdollistaminen. Viihtyisä piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden matalan kynnyksen liikkumiseen ja ulkoiluun.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.8651076,"lng":28.8093341},"content":"<h4>Attendo Pehtoori</h4><p>Pärnäläntie 15, 57600 </br> 57600 Savonlinna </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.8651076,28.8093341' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Pärnäläntie 15, 57600,
57600 Savonlinna
Itä-Suomi

Löydä meille