Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Pielaveden palvelukoti

Jauhokyläntie 23, 72570 Mäntylä, Pielavesi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
22

Tervetuloa meille

Yksikön johtajaTiina Pulkka

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0400 346316

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Pielaveden palvelukoti on 22-paikkainen asumis- ja kuntoutuspalveluja mielenterveyskuntoutujille tarjoava palvelukoti, joka sijaitsee Mäntylässä Pielavedellä. Palvelukodin toiminta-ajatuksena on tuottaa asumis- ja kuntoutuspalveluja mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat eritasoista apua ja tukea arjessaan, mutta pärjäävät kuitenkin ilman yövalvontaa. Jokaisella asukkaalla on nimetty omaohjaaja, joka toimii kuntoutujan lähimpänä tukihenkilönä ja ohjaajana. Omaohjaaja yhdessä asukkaan, omaisten ja yhteistyötahojen kanssa laativat yksilöllisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Toimiva ja turvallinen ympäristö

Pielaveden palvelukoti on kodinomainen ja viihtyisä, jossa huomiodaan jokaisen kuntoutujan yksilölliset tarpeet. Palvelukodissa jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, oma koti. Palvelukodissa on myös viihtyisät monipuoliset tilat, jotka on tarkoitettu asukkaiden yhteiskäyttöön. Yhteisissä tiloissa vietetään yhteistä aikaa, ruokaillaan ja kahvitellaan, vaihdetaan kuulumisia sekä tehdään erilaisia arjen puuhia ja askareita.

Arki ja aktiviteetit

Attendo Rinnetuvan tärkeimpiä arvoja arkipäiväisessä arjessa ovat yksilöllisyys, tasavertaisuus ja toisen kunnioittaminen. Palvelukodin toiminnassa panostetaan laadukkaan asumis- ja kuntoutuspalvelun toteutumiseen ja niiden jatkuvaan kehittämiseen. Kannustamme omatoimisuuteen ja yhteiseen tekemiseen. Kaikella toiminnalla pyritään tukemaan kuntoutujien toimintakykyä erilaisissa toiminnoissa, kuten esimerkiksi itsestä huolehtimisessa, siivous- ja ruoanlaittotaidoissa, hygieniasta huolehtimisessa sekä erilaisissa asioinneissa.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.21339,"lng":26.58747},"content":"<h4>Attendo Pielaveden palvelukoti</h4><p>Jauhokyläntie 23, 72570 Mäntylä </br> 72570 Pielavesi </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.21339,26.58747' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Jauhokyläntie 23, 72570 Mäntylä,
72570 Pielavesi
Itä-Suomi

Löydä meille