Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Mäntylä - Pielaveden palvelukoti

Jauhokyläntie 23, 72570 Mäntylä, Pielavesi

Tervetuloa meille

Jaana Manninen, Yksikön johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
22
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 040 034 6316

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Mäntylä, eli Pielaveden palvelukoti, on 22-paikkainen asumis- ja kuntoutuspalveluja mielenterveyskuntoutujille tarjoava palvelukoti, joka sijaitsee Mäntylässä Pielavedellä. Palvelukodin toiminta-ajatuksena on tuottaa asumis- ja kuntoutuspalveluja mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat eritasoista apua ja tukea arjessaan, mutta pärjäävät kuitenkin ilman yövalvontaa. Jokaisella asukkaalla on nimetty omaohjaaja, joka toimii kuntoutujan lähimpänä tukihenkilönä ja ohjaajana. Omaohjaaja yhdessä asukkaan, omaisten ja yhteistyötahojen kanssa laativat yksilöllisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Toimiva ja turvallinen ympäristö

Pielaveden palvelukoti on kodinomainen ja viihtyisä, jossa huomiodaan jokaisen kuntoutujan yksilölliset tarpeet. Palvelukodissa jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, oma koti. Palvelukodissa on myös viihtyisät monipuoliset tilat, jotka on tarkoitettu asukkaiden yhteiskäyttöön. Yhteisissä tiloissa vietetään yhteistä aikaa, ruokaillaan ja kahvitellaan, vaihdetaan kuulumisia sekä tehdään erilaisia arjen puuhia ja askareita.

Arki ja aktiviteetit

Attendo Mäntylän tärkeimpiä arvoja arkipäiväisessä arjessa ovat yksilöllisyys, tasavertaisuus ja toisen kunnioittaminen. Palvelukodin toiminnassa panostetaan laadukkaan asumis- ja kuntoutuspalvelun toteutumiseen ja niiden jatkuvaan kehittämiseen. Kannustamme omatoimisuuteen ja yhteiseen tekemiseen. Kaikella toiminnalla pyritään tukemaan kuntoutujien toimintakykyä erilaisissa toiminnoissa, kuten esimerkiksi itsestä huolehtimisessa, siivous- ja ruoanlaittotaidoissa, hygieniasta huolehtimisessa sekä erilaisissa asioinneissa.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.21339,"lng":26.58747},"content":"<h4>Attendo Mäntylä - Pielaveden palvelukoti</h4><p>Jauhokyläntie 23, 72570 Mäntylä </br> 72570 Pielavesi </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.21339,26.58747' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Jauhokyläntie 23, 72570 Mäntylä,
72570 Pielavesi
Itä-Suomi

Löydä meille