Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Pirtinkaari

Pirtinkaari 12, 70820, Kuopio

Tervetuloa meille

Sanna Parkkari, Palvelukodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen kehitysvammaisille, Tuettu asuminen, Päivätoiminta
Paikkojen määrä
21
Huoneen koko
20 m2 ja rivitaloasunnot 43 m2
Valmistunut
2012
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4562

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Pirtinkaari on avattu Kuopioon toukokuussa 2012. Pirtinkaaren asukkaat ovat kehitysvammaisia ja vammautuneita henkilöitä, jotka tarvitsevat eritasoista tukea ja apua päivittäisessä elämässään. Mahdollistamme myös itsenäisemmän asumisen pihapiirissä sijaitsevissa tukiasunnoissa. Pirtinkaaressa on 16 täysin autetun asumisen paikkaa sekä viisi tuetun asumisen asuntoa. Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen henkilökuntamme ympäri vuorokauden. Palvelukoti sijaitsee kauniilla alueella, jossa järven ranta on kolmessa suunnassa kävelymatkan päässä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Asuinhuoneet on jaettu kolmeen pienryhmäkotiin, joissa jokaisessa on yhteisiä hetkiä varten oma oleskelu- ja ruokailutila. Jokaisella asukkaalla oma 20m2 kokoinen huone. Erillisessä rivitalossa on lisäksi viisi 43 m2 asuntoa itsenäisemmin pärjääville tuetun asumisen asukkaille.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Omatoimisuuden vahvistaminen ja omannäköisen elämän mahdollistaminen on kodin toiminnan punainen lanka. Järjestämme monipuolista ohjattua ryhmämuotoista ja yksilöllisiä toimintatuokioita asukkaille. Aktiviteettien ja erilaisten arjen puuhien avulla vahvistetaan asukkaiden itsenäisyyttä ja opetellaan yhdessä arjen taitoja. Pirtinkaaren aktiivinen arki koostuu muun muassa liikunnasta, musiikista, leivonnasta ja kädentaidoista Aktiivisen arjen suunnitelma on laadittu jokaiselle viikolle erikseen, jossa huomioidaan retket, juhlapyhät, asukkaiden merkkipäivät ja vuodenaikojen mukainen toiminta.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.8290375,"lng":27.6677348},"content":"<h4>Attendo Pirtinkaari</h4><p>Pirtinkaari 12, 70820 </br> 70820 Kuopio </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.8290375,27.6677348' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Pirtinkaari 12, 70820,
70820 Kuopio
Itä-Suomi

Löydä meille