Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Pirtinkaari

Pirtinkaari 12, 70820, Kuopio

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen kehitysvammaisille, Päivätoiminta
Paikkojen määrä
21
Huoneen koko
20 m2 ja rivitaloasunnot 43 m2
Valmistunut
2012

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)Sanna Parkkari

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444944562

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Pirtinkaari on avattu Kuopioon toukokuussa 2012. Pirtinkaaren asukkaat ovat kehitysvammaisia ja vammautuneita henkilöitä, jotka tarvitsevat eritasoista tukea ja apua päivittäisessä elämässään. Mahdollistamme myös itsenäisemmän asumisen pihapiirissä sijaitsevissa tukiasunnoissa. Pirtinkaaressa on 16 täysin autetun asumisen paikkaa sekä viisi tuetun asumisen asuntoa. Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen henkilökuntamme ympäri vuorokauden. Palvelukoti sijaitsee kauniilla alueella, jossa järven ranta on kolmessa suunnassa kävelymatkan päässä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Asuinhuoneet on jaettu kolmeen pienryhmäkotiin, joissa jokaisessa on yhteisiä hetkiä varten oma oleskelu- ja ruokailutila. Jokaisella asukkaalla oma 20m2 kokoinen huone. Erillisessä rivitalossa on lisäksi viisi 43 m2 asuntoa itsenäisemmin pärjääville tuetun asumisen asukkaille.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Omatoimisuuden vahvistaminen ja omannäköisen elämän mahdollistaminen on kodin toiminnan punainen lanka. Järjestämme monipuolista ohjattua ryhmämuotoista ja yksilöllisiä toimintatuokioita asukkaille. Aktiviteettien ja erilaisten arjen puuhien avulla vahvistetaan asukkaiden itsenäisyyttä ja opetellaan yhdessä arjen taitoja. Pirtinkaaren aktiivinen arki koostuu muun muassa liikunnasta, musiikista, leivonnasta ja kädentaidoista Aktiivisen arjen suunnitelma on laadittu jokaiselle viikolle erikseen, jossa huomioidaan retket, juhlapyhät, asukkaiden merkkipäivät ja vuodenaikojen mukainen toiminta.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.8290375,"lng":27.6677348},"content":"<h4>Attendo Pirtinkaari</h4><p>Pirtinkaari 12, 70820 </br> 70820 Kuopio </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.8290375,27.6677348' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Pirtinkaari 12, 70820,
70820 Kuopio
Itä-Suomi

Löydä meille