Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Poutarinne

Kellarimäenkatu 4, 21200, Raisio

Tervetuloa meille

Katja Essén, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Päihdekuntoutus, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
29
Huoneen koko
32 m2
Valmistunut
2016
Katso numerot palvelukotiin Muut yhteystiedot -kohdasta

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Joulukuussa 2016 avattu Poutarinne tarjoaa sekä tehostettua että kuntouttavaa asumispalvelua aikuisille mielenterveyskuntoutujille. 16 paikkaisessa palvelukodissa on henkilökuntaa paikalla ympäri vuorokauden. Lisäksi kahdessa rivitalossa palvelukodin pihapiirissä on 14 palveluasumisen kaksiota. Tarjoamme myös tukiasuntoja. Kuntoutujan voimavarojen sekä palvelutarpeen arvioinnissa hyödynnetään RAI-arviointia sekä Oma-arviointia. Arviointeja hyödynnetään kuntoutussuunnitelman teossa, jossa huomioidaan ja määritellään kuntoutujan voimavarat yksilöllisesti. Kuntoutussuunnitelmaa päiviteteään säännöllisesti sekä aina tilanteen vaatiessa.

Omavalvontasuunnitelmamme

Asuminen

Oma koti

Attendo Poutarinteen päärakennuksessa on 16 asukaspaikkaa tehostetun asumispalvelun asukkaille. Jokaisella kuntoutujalla on oma 21m2 huoneensa. Huoneissa on tilavat wx/suihkutilat ja asukashuoneiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Palvelukodissa on yhteiset kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, sauna, laaja ulkoterassi sekä viihtyisä sisäpiha. Potarinteen palvelukotiin kuuluu lisäksi kaksi rivitaloa tukiasujille. Rivitalot sijaitsevat samassa pihapiirissä palvelukodin kanssa. Kahdessa rivitalossa on 14 palveluasumisen, hyvin varusteltua kaksiota, joissa asukkaan tukena on oma henkilökuntansa 10-12h päivässä. Asunnot ovat 32 m2 kokoisia kaksioita, joissa jokaisessa on hyvin varusteltu tupakeittiö, makuuhuone, wc ja suihku sekä oma ulkovarasto. Rivitaloissa on yhteinen ruokailu- ja oleskelutila henkilökunnan toimiston yhteydessä, ja pyykkihuoltohuone. Lisäksi Poutarinteellä on tarjota tukiasuntoja.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Panostamme jokaisen asukkaan kohdalla mahdollisimman voimauttavaan ja kuntoutumista tukevaan viikko-ohjelmaan. Osallistamisen ja kannustamisen avulla pyrimme löytämään jokaiselle yksilöllisen ratkaisun kohti itsenäisempää omannäköistä elämää. Painotamme myös liikunnallisen aktiivisuuden merkitystä psyykkisen jaksamisen tukena. Nuorten aikuisten arjessa huomioimme kouluttautumiseen, taloudenhoitoon ja työllistymiseen liittyvät tuen tarpeet. Osallistamisen ja kannustamisen avulla pyrimme löytämään jokaiselle asukkallemme yksilöllisen ratkaisun kohti itsenäisempää elämää. Omaiset ja läheiset ovat aina lämpimästi tervetulleita Poutarinteeseen. Myös koirat ovat tervetulleita vierailulle!

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.485912,"lng":22.168926},"content":"<h4>Attendo Poutarinne</h4><p>Kellarimäenkatu 4, 21200 </br> 21200 Raisio </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.485912,22.168926' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kellarimäenkatu 4, 21200,
21200 Raisio
Länsi-Suomi

Löydä meille