Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Rajamäki

Ratakuja 9, 05200, Nurmijärvi

Tervetuloa meille

Kristian Ketola, Palvelukodin johtaja

Yhteydenotot ark 9-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Tuettu asuminen
Paikkojen määrä
20
Huoneen koko
n. 21 m2 ja tuetun asumisen asunnot 32 m2
Valmistunut
2018
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444943447

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Nurmijärvelle vuoden 2018 alussa avattu Attendo Rajamäki on uusi kehitysvammaisten palvelukoti, jossa on 15 asukaspaikkaa autetun asumisen tarpeisiin ja 5 asukaspaikkaa tuetun asumisen tarpeisiin. Attendo Rajamäessä eletään mielekästä, turvallista ja aktiivista arkea, joka perustuu yksilöllisyyteen ja osallisuuteen sekä aitoon välittämiseen. Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen henkilökuntamme ympäri vuorokauden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Palvelukodissa on kolme 5 asukkaan ryhmäkotia. Asunnot ovat noin 21m2 kokoisia ja asukkaat kalustavat asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Yhteisissä oleskelu ja ruokailutiloissa viihdytään yhdessä ja harjoitellaan erilaisia arjen toimia. Itsenäisemmin pärjääville asukkaille palvelukodin pihapiirissä on tuetun asumisen asunnot, joissa on 32m2 kokoiset kaksiot. Asunnoissa on olohuone–keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihku.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Kunnioitamme asukkaitten itsemääräämisoikeutta ja kannustamme omatoimisuuteen. Kommunikaatioon, oppimiseen ja vuorovaikutukseen liittyvät erityistarpeet tulevat huomioiduksi kuntoutussuunnitelmaa tehtäessä. Toiminnassa hyödynnetään Toimi- menetelmää voimavarojen ja psykososiaalisen toimintakyvyn kuvaamiseen. Kodissa arkeen kuuluvat erilaiset jokapäiväiset kodin askareet, harrastukset, jumppahetket sekä erilaiset retket ja tutustumiskäynnit. Asukkaiden läheiset, ystävät ja muu tukiverkosto ovat lämpimästi tervetulleita vierailemaan!

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.5282135,"lng":24.7584468},"content":"<h4>Attendo Rajamäki</h4><p>Ratakuja 9, 05200 </br> 05200 Nurmijärvi </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.5282135,24.7584468' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ratakuja 9, 05200,
05200 Nurmijärvi
Etelä-Suomi

Löydä meille