Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Rajamäki

Ratakuja 9, 05200, Nurmijärvi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
20
Huoneen koko
n. 21 m2 ja tuetun asumisen asunnot 32 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)Susanna Korva

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444943447

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Nurmijärvelle vuoden 2018 alussa avattu Attendo Rajamäki on uusi kehitysvammaisten palvelukoti, jossa on 15 asukaspaikkaa autetun asumisen tarpeisiin ja 5 asukaspaikkaa tuetun asumisen tarpeisiin. Attendo Rajamäessä eletään mielekästä, turvallista ja aktiivista arkea, joka perustuu yksilöllisyyteen ja osallisuuteen sekä aitoon välittämiseen. Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen henkilökuntamme ympäri vuorokauden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Palvelukodissa on kolme 5 asukkaan ryhmäkotia. Asunnot ovat noin 21m2 kokoisia ja asukkaat kalustavat asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Yhteisissä oleskelu ja ruokailutiloissa viihdytään yhdessä ja harjoitellaan erilaisia arjen toimia. Itsenäisemmin pärjääville asukkaille palvelukodin pihapiirissä on tuetun asumisen asunnot, joissa on 32m2 kokoiset kaksiot. Asunnoissa on olohuone–keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihku.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Kunnioitamme asukkaitten itsemääräämisoikeutta ja kannustamme omatoimisuuteen. Kommunikaatioon, oppimiseen ja vuorovaikutukseen liittyvät erityistarpeet tulevat huomioiduksi kuntoutussuunnitelmaa tehtäessä. Toiminnassa hyödynnetään Toimi- menetelmää voimavarojen ja psykososiaalisen toimintakyvyn kuvaamiseen. Kodissa arkeen kuuluvat erilaiset jokapäiväiset kodin askareet, harrastukset, jumppahetket sekä erilaiset retket ja tutustumiskäynnit. Asukkaiden läheiset, ystävät ja muu tukiverkosto ovat lämpimästi tervetulleita vierailemaan!

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.5282135,"lng":24.7584468},"content":"<h4>Attendo Rajamäki</h4><p>Ratakuja 9, 05200 </br> 05200 Nurmijärvi </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.5282135,24.7584468' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ratakuja 9, 05200,
05200 Nurmijärvi
Etelä-Suomi

Löydä meille