Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Ristinummi

Vanhan Vaasan katu 1, 65370, Vaasa

Tervetuloa meille

Teemu Gullman, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Tuettu asuminen
Paikkojen määrä
25
Huoneen koko
20-32 m2
Valmistunut
2019
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 0964

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Ristinummi on Vaasaan tammikuussa 2019 avautunut kehitysvammaisten palvelukoti. Ristinummi tarjoaa asiakkaille tehostettua palveluasumista ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen viihtyisissä, nykyisten laatuvaatimusten mukaisissa tiloissa. Palvelukodissa on 15 autetun asumisen paikkaa ja 10 tuetun asumisen paikkaa.
Kodin toiminnan tavoitteena on tarjota paljon tukea tarvitseville asukkaille monipuoliset mahdollisuudet osallistua ja harjoitella elämiseen sekä asumiseen liittyviä taitoja. Jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen palvelusuunitelma, joka ohjaa hoivaa ja kuntoutusta.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Palvelukodin yläkerrassa sijaitsevat kolme ympärivuorokautista hoivaa tarjoavaa autetun asumisen ryhmäkotia. Ryhmäkodeiss on viisi asukaspaikkaa kussakin. Tehostetun palveluasumisen asunnot ovat kooltaan noin 21 m2 ja sisältävät invamitoitetun wc- ja suihkutilan. Palvelukodin alakerrassa sijaitsevat tuetun palveluasumisen 32m2 asunnot. Asunnoissa on yhdistetty olohuone-keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihku. Tehostetun palveluasumisen asunnoista yksi on varattu perheiden tueksi tilapäishoitoa varten. Palvelukodissa on yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat yhteistä ajanviettoa varten. Kodissa on myös viihtyisä sauna ja turvallinen piha-alue.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Kunnioitamme asukkaitten itsemääräämisoikeutta ja kannustamme omatoimisuuteen. Kommunikaatioon, oppimiseen ja vuorovaikutukseen liittyvät erityistarpeet tulevat huomioiduksi kuntoutussuunnitelmaa tehtäessä. Toiminnassa hyödynnetään Toimi- menetelmää voimavarojen ja psykososiaalisen toimintakyvyn kuvaamiseen. Kodissa arkeen kuuluvat erilaiset jokapäiväiset kodin askareet, harrastukset, jumppahetket sekä erilaiset retket ja tutustumiskäynnit. Asukkaiden läheiset, ystävät ja muu tukiverkosto ovat lämpimästi tervetulleita vierailemaan!

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.0917664,"lng":21.7233492},"content":"<h4>Attendo Ristinummi</h4><p>Vanhan Vaasan katu 1, 65370 </br> 65370 Vaasa </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.0917664,21.7233492' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Vanhan Vaasan katu 1, 65370,
65370 Vaasa
Länsi-Suomi

Löydä meille