Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Ruusukuja

Ruusukuja 2, 35300, Orivesi

Tervetuloa meille

Carita Saarinen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2012
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444944663

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Ruusukuja on syksyllä 2012 Orivedelle avattu 30-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Hoivakodissa on kaksi ryhmäkotia, joissa kummassakin 15 asuntoa.
Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja. Asukkaan meille muuttaessa laaditaan hänelle henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jota päivitetään ja arvioidaan aina tarpeen mukaan. Asuminen Ruusukujalla on portaatonta, eli meiltä ei tarvitse muuttaa kunnon huonontuessakaan.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa on kaksi ryhmäkotia, joissa kummassakin 15 asuntoa. Jokaisella asukkaalla on oma 25m2 kokoinen huone. Asuminen Ruusukujalla on kodikasta ja tilat ovat suunniteltu esteettömiksi, joten niissä on turvallista liikkua. Yhteisissä oleskelutiloissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja nauttia naapureiden seurasta. Hoivakodissa on myös kaunis talvipuutarha, jossa voi nauttia kauniista järvimaisemasta.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Henkilökuntamme järjestää viriketoimintaa asukkaille säännöllisesti, esimerkiksi jumppaa, ulkoilua, leipomista tai vaikka lehtien lukua. Kuuntelemme asukkaiden toiveita viriketoiminnasta ja toteutamme niitä asukkaiden voimavarat huomioiden. Kannustamme asukkaita yhdessäoloon ja yhdessä tekemiseen taaten myös mahdollisuuden omaan rauhaan vetäytymiseen. Toiminnassamme huomioimme myös juhlapyhät ja merkkipävät ja toivotamme myös läheiset mukaan toimintaamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.6751635,"lng":24.3660095},"content":"<h4>Attendo Ruusukuja</h4><p>Ruusukuja 2, 35300 </br> 35300 Orivesi </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.6751635,24.3660095' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ruusukuja 2, 35300,
35300 Orivesi
Länsi-Suomi

Löydä meille