Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Ruusuvuori

Tieteenkatu 20, 33720, Tampere

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
38
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2013

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaAnnu-Maria Viitala

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4944683

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Ruusuvuori on Tampereen Hervannassa sijaitseva 38-paikkainen ikäihmisille tarkoitettu hoivakoti. Asukkailla on omat 21-25,5m2 kokoiset huoneet. Hoivakodissa on turvallista elää siinä vaiheessa, kun yksin asuminen ei ole enää turvallista tai mahdollista.
Hoivakodissa elmä on turvallista ja kodinomaista. Henkilökuntaa paikalla ympäri vuorokauden ja kaikille asukkaille on nimetty omahoitaja. Henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaisen asukkaan kanssa ja sitä arvioidaan ja päivitetään säännöllisesti. Meillä asuminen on portaatonta, eli meiltä ei tarvitse muuttaa pois kunnon huonontuessakaan.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkailla on omat 21-25,5m2 kokoiset huoneet joissa on tilavat wc/suihkutilat. Hoivakoti on kodikas ja tilat ovat suunniteltu esteettömiksi, joten niissä on turvallista liikkua. Varmistamme yksityisyyden kaikille asukkaille, mutta yksinäinen ei tarvitse olla: seuraa ja apua on aina saatavilla. Yhteisissä oleskelutiloissa voi nauttia naapureiden seurasta ja ulkoilu omalla pihamaalla on turvallista ja helppoa apuvälineidenkin kanssa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Monipuolinen ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja virkistää mieltä. Henkilökuntamme järjestää monipuolista toiminnallisia tuokioita säännöllisesti asukkaille heidön toiveidensa mukaan. Toiminnallisiin tuokioihin kuuluu mm. liikuntahetki, ulkoilua, leipomista tai vaikka kirjojen tai lehtien lukua. Aktiviteeteissamme huomioimme myös juhlapyhät sekä merkkipäivät.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.4556856,"lng":23.8494472},"content":"<h4>Attendo Ruusuvuori</h4><p>Tieteenkatu 20, 33720 </br> 33720 Tampere </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.4556856,23.8494472' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tieteenkatu 20, 33720,
33720 Tampere
Länsi-Suomi

Löydä meille