Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Rykmentti

Varuskunta rak. 44, 04300, Tuusula

Tervetuloa meille

Hanna Västilä, Kodin johtaja

Yhteydenotot ark 9-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut vammautuneille, Tehostettu palveluasuminen, Tuettu asuminen, Päivätoiminta
Paikkojen määrä
42
Huoneen koko
25,5 -42 m2
Valmistunut
2012
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4072053

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Tuusulan Hyrylässä sijaitseva Attendo Rykmentti tarjoaa kodin vammaispalvelun asiakkaille ja lyhytaikaisempaa asumista tarvitsevalle asukkaille. Asukaspaikkoja Rykmentissä on 42. Pyrimme ohjaamaan ja opastamaan nuoria vammautuneita selviytymään itsenäiseen elämään sekä valmentamaan elämän veteraaneja säilyttämään jäljellä oleva itsenäinen toimintakyky arkielämän eri askareissa ja toiminnoissa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Rykmentisssä asukkaat asuvat omissa asunnoissaan, joiden yksityisyyttä kunnioitetaan, Asukashuoneiden koot vaihtelevat 25,5-42 neliön välillä. Lisäksi asukkailla on yhteisessä käytössään ruokasali, olohuone, sauna sekä harrastetiloja. Ensimmäisen kerroksen ryhmäkoti Attendo Rykmentissä sisältää yhteensä 21 asukaspaikkaa ja asukkaina on ikääntyneitä. Toisessa kerroksessa on niin ikään 21 asukaspaikkaa. Täällä asuu sekä nuorempaa että ikääntyneempääkin kuntoutujaa. Kaikki tilamme ovat esteettömiä.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Attendo Rykmentissä järjestämme yhteistä toimintaa on moneen makuun, joista kukin voi valita mieleisensä. Mahdollistamme myös omaan rauhaan vetäytymisen, kun siltä tuntuu. Järjestämme palvelukodilla kuntoutumista ja toimintakykyä tukevaa fysioterapiaa, toimintaterapiaa ja puheterapiaa. Ulkoilu ja monipuolinen virike- ja harrastustoiminta ovat oleellinen osa hyvän elämän rakennusaineita.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.395759,"lng":25.035966},"content":"<h4>Attendo Rykmentti</h4><p>Varuskunta rak. 44, 04300 </br> Tuusula </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.395759,25.035966' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Varuskunta rak. 44, 04300,
Tuusula
Etelä-Suomi

Aja olympiakasarmin kohdalta vasemmalle noin 200m ja olet perillä!

Löydä meille