Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Sabinan tupa sv

Sabinantie 1, 65610, Mustasaari

Tervetuloa meille

Linda Multisilta, Verksamhetschef

Tietoja

Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2016
24/7 hoitaja
Kyllä

Våra tjänster

Målinriktat stöd

Attendo Sabinan tupa i Korsholm är en rehabiliteringsenhet med 15 platser för mentalvårdsklienter. Sabiinan tupa är avsedd för sådana boende som behöver stöd och handledning dygnet runt. I hemmet finns personal på plats 24 timmar i dygnet som hjälp, stöd och trygghet för de boende. Inom rehabiliteringen i hemmet beaktas var och ens unika resurser och livshistoria och den boende stöds på vägen mot en bättre vardags- och livshantering. I hemmet får de boende möjlighet att på ett flexibelt sätt ta steget mot ett självständigare liv med hjälp av det stöd som de olika boendeformerna erbjuder.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Boende

Eget hem

Attendo Sabinan tupa är ett trivsamt utrymme, indelat i tre celler med fem personer. Var och en har ett eget rum med rymliga och moderna WC- och duschutrymmen. Om den boende så önskar kan han eller hon inreda rummet med egna och kära föremål. Vi behov kan den boende även få hjälp av enheten med att till exempel skaffa möbler. I hemmets trivsamma, gemensamma utrymmen kan de boende slappna av, umgås och utföra olika vardagssysslor. I köket i Sabinan tupa serverar hemmets husmor smakrik mat och tillagar delikatesser för kaffestunder och olika fester. På hemmets gård kan de boende vistas och koppla av året om och bastun värms alltid för dem som vill bada bastu.

Vardag och aktiviteter

Lev livet på ditt eget sätt

Vi satsar på ett veckoprogram som ger varje boende så mycket energi som möjligt och stödjer rehabiliteringen. Med hjälp av delaktighet och uppmuntran strävar vi efter att hitta en individuell lösning för alla så att de ska kunna leva livet på sitt eget sätt. Vi betonar även betydelsen av motionsinriktade aktiviteter som stöd för psykisk ork. Anhöriga och närstående är alltid hjärtligt välkomna på besök.

Följ oss i sociala medier!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.122305,"lng":21.69689},"content":"<h4>Attendo Sabinan tupa sv</h4><p>Sabinantie 1, 65610 </br> 65610 Mustasaari </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.122305,21.69689' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Sabinantie 1, 65610,
65610 Mustasaari
Länsi-Suomi

Löydä meille