Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Tallisaari kuntoutuskoti

Sumiaistentie 102, 44201 Suolahti, Äänekoski

Tervetuloa meille

Nora Keskinen, Hoivakodin johtaja

Arkisin Klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Päihdekuntoutus, Tukiasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
16
Huoneen koko
19
Valmistunut
2006
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0451247222

Palvelumme

Attendo Tallisaari on Äänekoskella sijaitseva lämminhenkinen ja kodinomainen palvelukoti mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä ikääntyneille asukkaille. Palvelukoti sijaitsee viihtyisässä ympäristössä Suolahden monipuolisten palveluiden lähettyvillä. Mielenterveys- ja päihdekuntoutujat sekä ikääntyneet asukkaat asuvat saman katon alla mutta kuitenkin omissa yksiköissään. Tallisaaren työskentelyn ja toiminnan punaisena lankana on yksilöllinen kuntoutus. Asukkaita ohjataan ja kannustetaan aktiiviseen kuntoutumiseen, huomioiden jokaisen asukkaan yksilöllisen tilanteen ja toimintakyvyn luomat puitteet. Kodin toiminnan tavoitteena on, että asukkaat pystyvät toimimaan mahdollisimman itsenäisesti, joko apuvälineiden ja ohjaajien avulla.

Omavalvontasuunnitelmamme - ikääntyneet (PDF document, 358 kB)

Omavalvontasuunnitelmamme - mielenterveys (PDF document, 479 kB)

Asuminen

Hoivakodin jokainen kodin asukas asuu omassa huoneessaan, eli omassa kodissaan. Oman kodin rauhaa ja yksityisyyttä kunnioitetaan. Kodin yhteiset viihtyvät tilat on tarkoitettu asukkaiden ajanviettoon yhdessä, rentoutumiseen ja pieneen arjen puuhasteluun. Kodin sauna lämpenee aina halukkaille ja kodin pihamaalle pääsee vuoden ympäri ulkoilemaan turvallisesti. Kodin keittiössä emäntä valmistaa terveellistä ja maistuvaa kotiruokaa ruokahetkiin sekä herkkuja kahvitteluihin ja juhliin. Asukkaiden toiveet huomioidaan ruokalistan suunnittelussa.

Arki ja aktiviteetit

Tallisaaren monipuolinen viritoiminta tuo asukkaiden arkeen vaihtelua ja vireyttä sekä toimii tärkeänä osana asukkaiden kuntoutusta ja kunnon ylläpitoa. Viriketoiminnasta löytyy muun muassa erilaisia liikunta-, taide-, musiikki-, keskustelu- sekä ulkoiluryhmiä, jotka tarjoavat asukkaille mukavia hetkiä sekä intoa ja iloa arkeen. Asukkaita kannustetaan ylläpitämään ja kehittämään itsenäisesti omaa toimintakykyään.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.569005,"lng":25.876312},"content":"<h4>Attendo Tallisaari kuntoutuskoti</h4><p>Sumiaistentie 102, 44201 Suolahti </br> 44201 Äänekoski </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.569005,25.876312' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Sumiaistentie 102, 44201 Suolahti,
44201 Äänekoski
Itä-Suomi

Löydä meille