Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Tasankotie

Tasankotie 16, 45150, Kouvola

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2015

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)Päivi Höök

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444943475

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Tasankotie on Kouvolan Eskolanmäkeen syksyllä 2015 avattu ympärivuorokautinen kehitysvammaisten palvelukoti. Tarjoamme asukkaille moderneissa ja viihtyisissä tiloissa yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen. Moniammatillinen ja välittävä henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Asukaslähtöisessä kuntoutussuunnitelmassa huomioidaan asukkaan omat voimavarat sekä kommunikaatioon, oppimiseen ja vuorovaikutukseen liittyvät erityistarpeet. Teemme työtä positiivisella otteella mahdollistaen asukkaille hyvän arjen yksilöllisyyttä kunnioittaen ja omatoimisuuteen kannustaen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Tasankotien asuinhuoneet ovat jaettu kolmeen pienryhmäkotiin. Asunnot ovat noin 25 neliöisiä ja asukkaat kalustavat asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Asukkailla on oman kotinsa lisäksi käytettävissään yhteistilat mukavaan yhdessäoloon ja arjen puuhiin. Viihtyisä piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden liikkumiseen ja ulkoiluun myös apuvälineiden kanssa.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Arki kulkee asukkaiden ehdoilla. Tavoitteenamme on vahvistaa asukkaiden omatoimisuutta. Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Palveukodin arki on virikkeellistä, monipuolista ja innostavaa. Kodissa nautitaan rennosta yhdessä olosta ja tekemisestä, aina jokaisen asukkaan omilla ehdoilla. Järjestämme retkiä kodin ulkopuolelle ja toivotamme myös asukkaiden läheiset tervetulleiksi vierailemaan!

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.8518641,"lng":26.7163398},"content":"<h4>Attendo Tasankotie</h4><p>Tasankotie 16, 45150 </br> 45150 Kouvola </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.8518641,26.7163398' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tasankotie 16, 45150,
45150 Kouvola
Etelä-Suomi

Löydä meille