Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Tiilikartano

Hirvikalliontie 2 A, 15870, Hollola

Tervetuloa meille

Annukka Järvinen, Palvelukodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin 9-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Tuettu asuminen
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
21 m2
Palveluseteli käy
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044-494 1611

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Hollolassa sijaitseva Attendo Tiilikartano on kodikas ja viihtyisä palvelukoti kehitysvammaisille asukkaille. Palvelukodissa on 15 paikkaa tehostettua asumispalvelua tarvitseville asukkaille. Asukkaiden tukena ja apuna on ammattitaitoinen henkilökunta ympärivuorokautisesti. Tiilikartanossa eletään mielekästä, turvallista ja aktiivista arkea, joka perustuu yksilöllisyyteen ja osallisuuteen sekä aitoon välittämiseen.
Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Palvelukodissa on 15-asukaspaikkaa kahdessa ryhmäkodissa. Asunnot ovat 24-51m2 kokoisia ja asukkaat voivat sisustaa asuntonsa omilla tutuilla tavaroillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Asukkailla on käytössään yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna sekä esteetön piha.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Attendo Tiilikartanossa asukas on osallisena omassa arjessaan. Asukkaita kannustetaan ja tuetaan omatoimiseen ja omannäköiseen arkeen. Arkea rytmittävät päivittäiset askareet, koulu ja opiskelu, työtoiminta, harrastukset sekä erilaiset retket ja vierailut. Kodissa rohkaistaan ja kannustetaan asukkaita opettelemaan ja kehittämään aktiivisesti omia arjen taitoja sekä kykyä huolehtia itsestä.

Seuraa palvelukotiemme arkea somessa!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.983986,"lng":25.51036},"content":"<h4>Attendo Tiilikartano</h4><p>Hirvikalliontie 2 A, 15870 </br> 15870 Hollola </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.983986,25.51036' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Hirvikalliontie 2 A, 15870,
15870 Hollola
Etelä-Suomi

Löydä meille