Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Tiilikartano

Hirvikalliontie 2 A, 15870, Hollola

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
21 m2
Palveluseteli käy
Kyllä

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtaja, arkisin 9-15Kristiina Laitinen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044-494 1611

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Hollolassa sijaitseva Attendo Tiilikartano on kodikas ja viihtyisä palvelukoti kehitysvammaisille asukkaille. Palvelukodissa on 15 paikkaa tehostettua asumispalvelua tarvitseville asukkaille. Asukkaiden tukena ja apuna on ammattitaitoinen henkilökunta ympärivuorokautisesti. Tiilikartanossa eletään mielekästä, turvallista ja aktiivista arkea, joka perustuu yksilöllisyyteen ja osallisuuteen sekä aitoon välittämiseen.
Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Palvelukodissa on 15-asukaspaikkaa kahdessa ryhmäkodissa. Asunnot ovat 24-51m2 kokoisia ja asukkaat voivat sisustaa asuntonsa omilla tutuilla tavaroillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Asukkailla on käytössään yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna sekä esteetön piha.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Attendo Tiilikartanossa asukas on osallisena omassa arjessaan. Asukkaita kannustetaan ja tuetaan omatoimiseen ja omannäköiseen arkeen. Arkea rytmittävät päivittäiset askareet, koulu ja opiskelu, työtoiminta, harrastukset sekä erilaiset retket ja vierailut. Kodissa rohkaistaan ja kannustetaan asukkaita opettelemaan ja kehittämään aktiivisesti omia arjen taitoja sekä kykyä huolehtia itsestä.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Miten palvelukodin asukkaaksi pääsee, mitä tarkoittaa tehostettu palveluasuminen, voiko lemmikki muuttaa kanssani palvelukotiin? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Tarjoamme palveluitamme ympäri Suomen! Tutustu tarkemmin vammaispalveluihimme.

Seuraa palvelukotiemme arkea somessa!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.983986,"lng":25.51036},"content":"<h4>Attendo Tiilikartano</h4><p>Hirvikalliontie 2 A, 15870 </br> 15870 Hollola </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.983986,25.51036' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Hirvikalliontie 2 A, 15870,
15870 Hollola
Etelä-Suomi

Löydä meille