Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Tokka

Matkavaarantie 13, 96900 Saarenkylä, Rovaniemi

Tervetuloa meille

Minna Kähkönen, Palvelukodin johtaja

Yhteydenotot arkisin klo 9-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Tuettu asuminen
Paikkojen määrä
21
Huoneen koko
Tehostettu palveluasuminen 21 m2, palveluasuminen 32 m2
Valmistunut
2018
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 1948

Yksilöllistä tukea

Attendo palvelukoti Tokka on Rovaniemelle kesällä 2018 avattu kehitysvammaisten palvelukoti. Tokka tarjoaa asiakkaille tehostettua palveluasumista ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen viihtyisissä, nykyisten laatuvaatimusten mukaisissa tiloissa. Palvelukodissa on 15 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 6 palveluasumisen paikkaa itsenäisemmin pärjääville asukkaille.

Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Asukaslähtöisessä kuntoutussuunnitelmassa huomioidaan asukkaan omat voimavarat sekä kommunikaatioon, oppimiseen ja vuorovaikutukseen liittyvät erityistarpeet. Teemme työtä positiivisella otteella mahdollistaen asukkaille hyvän arjen yksilöllisyyttä kunnioittaen ja omatoimisuuteen kannustaen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Oma koti

Palvelukoti on jaettu kolmeen viiden asukkaan ryhmäkotiin. Jokaisella asukkaalla on oma kotinsa, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Asukkaiden käytössä on lisäksi yhteiset ruokailutilat, sauna, pihagrilli, puutarha sekä turvallinen pihapiiri. Palvelukodin pihapiirissä on itsenäisemmän palveluasumisen asunnot, joissa on 32 m2 kokoiset kaksiot. Asunnoissa on olohuone – keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihku

Omannäköistä elämää

Kodin arki on rikasta ja elämänmakuista. Arkea rytmittävät päivittäiset askareet, koulu ja opiskelu, työtoiminta, harrastukset sekä erilaiset retket ja vierailut. Toiminnan punaisena lankana on asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen, omatoimisuuden ja vuorovaikutustaitojen kehittämien sekä luovuus ja läsnäolo. Jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena ja tärkeänä yksilönä. Tavoitteena on yhdessä saavuttaa luottamus elämään ja siihen, että omat siivet kantavat. Kodissa rohkaistaan ja kannustetaan asukkaita opettelemaan ja kehittämään aktiivisesti omia arjen taitoja sekä kykyä huolehtia itsestä.

Seuraa arkea palvelukodissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":66.5246816,"lng":25.8475357},"content":"<h4>Attendo Tokka</h4><p>Matkavaarantie 13, 96900 Saarenkylä </br> 96900 Rovaniemi </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=66.5246816,25.8475357' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Matkavaarantie 13, 96900 Saarenkylä,
96900 Rovaniemi
Pohjois-Suomi

Löydä meille