Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Valkeala

Hvittorpintie 8, 02430 Masala, Kirkkonummi

Tervetuloa meille

Veera Hakala, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Palveluasuminen, Tukiasuminen
Paikkojen määrä
16
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2019
Asukaspuhelinnumero: 044 4940 239

Palvelumme

Attendo Valkeala on Kirkkonummen Masalassa sijaitseva kuusitoistapaikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Valkeala on päihteetön, esteetön, turvallinen ja viihtyisä koti pidempiaikaiseen tai lyhytkestoiseen asumiseen tarpeen mukaan. Valkeala sijaitsee rauhallisella paikalla luonnon helmassa mutta kuitenkin vain noin 1,5 km:n päässä Masalan kylän palveluista ja noin 7,5 km:n päässä Kirkkonummen kirkonkylästä. Valkealassa kunnioitamme jokaisen itsemääräämisoikeutta ja jokaisella asukkaalla on oma henkilökohtainen kuntouttavan asumisen suunnitelmansa, jossa yhdessä kuntoutujan kanssa määritellään tavoitteet hoidolle ja kuntoutukselle.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Valkealassa asukkailla on oma noin 20 neliön yksiö. Jokaisessa asunnossa on oma wc-kylpyhuone ja isot ikkunat. Asunto voidaan peruskalustaa asukasta varten tai mukanaan voi tuoda omat mieluisat huonekalut. Asukkaiden yhteisessä käytössä on kotoisa olohuone ja ruokailutila, jossa tarjotaan terveelliset ja monipuoliset ateriat. Asukkaat huolehtivat oman kotinsa siivouksesta ja pyykkihuollosta mutta kaikissa asioissa asukkaita ohjataan ja autetaan tarpeen mukaan.

Arki ja aktiviteetit

Panostamme jokaisen asukkaan kohdalla mahdollisimman voimauttavaan ja kuntoutumista tukevaan viikko-ohjelmaan. Osallistamisen ja kannustamisen avulla pyrimme löytämään jokaiselle yksilöllisen ratkaisun kohti itsenäisempää omannäköistä elämää. Talon yhteiä aktiviteetteja, joita toteutetaan omissa tiloissa ja lähiluonnossa. Mahdollisuuksien mukaan vierailemme Masalan kylän ja Kirkkonummen liikunta- ja kulttuuripaikoissa. Omaiset, läheiset ja lemmikit ovat aina lämpimästi tervetulleita Valkealaan.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.1604844,"lng":24.5147648},"content":"<h4>Attendo Valkeala</h4><p>Hvittorpintie 8, 02430 Masala </br> 02430 Kirkkonummi </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.1604844,24.5147648' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Hvittorpintie 8, 02430 Masala,
02430 Kirkkonummi
Etelä-Suomi

Löydä meille