Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Vänrikki

Vänrikintie 5, Vuorela, Siilinjärvi

Tervetuloa meille

Tiina Salmilehto-Pääkkönen, Hoivakodin johtajan sijainen

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Huoneen koko
20-35 m2
Valmistunut
2018
24/7 hoitaja
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 2714

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Vänrikki on viihtyisä ja turvallinen asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Talossa on yhteensä 47 asukaspaikkaa ikäihmisille jotka tarvitsevat eritasoista tukea ja apua arjessaan. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa sekä palveluasumista. Vänrikissä on myös mahdollisuus lyhytaikaiseen hoivaan helpottamaan omaishoitajan arkea. Sijaitsemme Vuorelassa hyvien yhteyksien päässä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa on 47 asukashuonetta. Asukashuoneet ovat kooltaan 20-35m2 ja jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Ensimmäisen kerroksen 29 huonetta on tarkoitettu ympärivuorokautisen hoivan asukkaille. Palveluasumiseen on 2.-4.kerroksissa yhteensä 18 huonetta omalla keittiöllä ja parvekkeella varustettuna. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Attendo Vänrikissä on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat ja saunaosasto, sekä turvallinen piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Jokaiselle asukkaalle annetaan aikaa, huomiota ja ohjausta tukien asukkaan omia voimavaroja ja totuttua päivärytmiä. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään saman suuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.9809595,"lng":27.7014777},"content":"<h4>Attendo Vänrikki</h4><p>Vänrikintie 5, Vuorela </br> 70910 Siilinjärvi </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.9809595,27.7014777' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Vänrikintie 5, Vuorela,
70910 Siilinjärvi
Itä-Suomi

Löydä meille