Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Venla

Viertolantie 5, 01800 Klaukkala, Nurmijärvi

Tervetuloa meille

Maija Rantala, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
57
Huoneen koko
21
Valmistunut
2017
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 2826

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Venla on valmistunut syyskuussa 2017. Tarjoamme laadukkaita hoiva- ja asumispalveluita 57:lle ikäihmisille, joille kotona asuminen ei oleenää mahdollista. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden asukkaidne apuna ja tukena. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin jokaisella asukkaalla on oma asunto, joka on kooltaan 21 m2. Asunnoissa on tilava WC/kylpyhuone ja peruskalusteet - muuten asukkaamme saavat kalustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroillaan. Hoivakodissamme on oma turvallinen aidattu ja esteetön piha sekä viihtyisät yhteiset oleskelutilat. Asukkaiden yhteiskäytössä on myös saunaosasto.

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös arjen aktiviteetteihin osallistumiseen on paremmat edellytykset. Attendon hoivakotien toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteisia aktiviteetteja. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään huomiota, ja taataan myös mahdollisuus oman rauhaan vetäytymisille. Järjestämme myös yhteisöllistä toimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Viikko-ohjelmamme

“Täällä on ihmisen hyvä olla. Tyylikäs talo, viihtyisä piha ja ihanat hoitajat! ”

Hoivakodin asukas

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.3731848,"lng":24.7691209},"content":"<h4>Attendo Venla</h4><p>Viertolantie 5, 01800 Klaukkala </br> 01800 Nurmijärvi </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.3731848,24.7691209' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Viertolantie 5, 01800 Klaukkala,
01800 Nurmijärvi
Etelä-Suomi

Löydä meille