Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Ventelä

Mäntynummenkuja 11, 08500, Lohja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
47
Huoneen koko
20-30 m2
Valmistunut
2012

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaNelli Törmänen

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Ventelä on keväällä 2012 Lohjalle avattu 62-paikkainen kolmikerroksinen ikäihmisten hoivakoti. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Ympärivuorokautinen hoiva, huolenpito ja tukipalvelut mahdollistavat ikäihmiselle turvallisen ja kodinomaisen arjen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakoti on suunniteltu asukkaiden hyvää arkea ajatellen: se on viihtyisä, tilat ovat esteettömiä ja niissä on turvallista liikkua. Jokaisella asukkaalla on käytössään oma huone, jossa tilavat wc/suihkutilat. Asukashuoneet ovat kooltaan 21,5-26m2. Varustamme asunnot sähkökäyttöisellä sängyllä, hygieniapatjalla, vaatekaapistolla, ja paloturvallisilla verhoilla. Muutoin asukas voi sisustaa kotinsa omillatutuilla tavaroillaan. Myös piha-alue on viihtyisä ja asukkaat voivat ulkoilla turvallisesti, luonnosta ja kauniista puutarhasta nauttien.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodissa elämme tavallista ikäihmisten arkea, lisämausteen jokaiseen arkipäivään tuo jokin pieni aktiviteetti kuten musiikki, askartelu, bingo ja leipominen. Ulkoilu on myös tärkeä ja olennainen osa Ventelän arkea. Kampaamo-, jalkahoitaja- ja hierontapalveluita on myös mahdollisuus hyödyntää hoivakodissamme omakustanteisesti. Kesäretket sekä yhteinen toiminta omaisten kanssa ovat myös tärkeässä roolissa hoivakodissamme.

"On levollinen mieli, kun tietää, että äiti on hyvässä ja turvallisessa paikassa hoidossa."

Asukkaan omainen

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.2709551,"lng":24.1251418},"content":"<h4>Attendo Ventelä</h4><p>Mäntynummenkuja 11, 08500 </br> 08500 Lohja </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.2709551,24.1251418' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Mäntynummenkuja 11, 08500,
08500 Lohja
Etelä-Suomi

Löydä meille