Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Ventelä

Mäntynummenkuja 11, 08500, Lohja

Tervetuloa meille

Nelli Törmänen, Hoivakodin johtaja

Yhteydenotot arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
47
Huoneen koko
20-30 m2
Valmistunut
2012
Puhelinnumerot läheisten yhteydenottoja varten, katso Ryhmäkotien yhteystiedot kohdasta Muut yhteystiedot.

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Ventelä on keväällä 2012 Lohjalle avattu 62-paikkainen kolmikerroksinen ikäihmisten hoivakoti. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Ympärivuorokautinen hoiva, huolenpito ja tukipalvelut mahdollistavat ikäihmiselle turvallisen ja kodinomaisen arjen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakoti on suunniteltu asukkaiden hyvää arkea ajatellen: se on viihtyisä, tilat ovat esteettömiä ja niissä on turvallista liikkua. Jokaisella asukkaalla on käytössään oma huone, jossa tilavat wc/suihkutilat. Asukashuoneet ovat kooltaan 21,5-26m2. Varustamme asunnot sähkökäyttöisellä sängyllä, hygieniapatjalla, vaatekaapistolla, ja paloturvallisilla verhoilla. Muutoin asukas voi sisustaa kotinsa omillatutuilla tavaroillaan. Myös piha-alue on viihtyisä ja asukkaat voivat ulkoilla turvallisesti, luonnosta ja kauniista puutarhasta nauttien.

Arki ja aktiviteetit

Hoivakodissa elämme tavallista ikäihmisten arkea, lisämausteen jokaiseen arkipäivään tuo jokin pieni aktiviteetti kuten musiikki, askartelu, bingo ja leipominen. Ulkoilu on myös tärkeä ja olennainen osa Ventelän arkea. Kampaamo-, jalkahoitaja- ja hierontapalveluita on myös mahdollisuus hyödyntää hoivakodissamme omakustanteisesti. Kesäretket sekä yhteinen toiminta omaisten kanssa ovat myös tärkeässä roolissa hoivakodissamme.

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

"On levollinen mieli, kun tietää, että äiti on hyvässä ja turvallisessa paikassa hoidossa."

Asukkaan omainen

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.2709551,"lng":24.1251418},"content":"<h4>Attendo Ventelä</h4><p>Mäntynummenkuja 11, 08500 </br> 08500 Lohja </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.2709551,24.1251418' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Mäntynummenkuja 11, 08500,
08500 Lohja
Etelä-Suomi

Löydä meille