Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Vilja

Penttiläntie 6, 83100, Liperi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen kehitysvammaisille
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
25 m2

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)Kirsi Timonen

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Vilja on ympärivuorokautinen kehitysvammaisten palvelukoti Liperissä. Tarjoamme 15 asukaspaikkaa eritasoista tukea ja apua arjessaan taritseville aikuisille kehitysvammaisille. Jokaisele asukkaalle nimetään omahoitaja ja asukkaalle tehdään asumisen suunnitelma yhdessä asukkaan, hänen läheisten ja palvelukodin henkilökunnan kanssa. Tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Teemme työtä positiivisella otteella mahdollistaen asukkaille hyvän arjen yksilöllisyyttä kunnioittaen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Attendo Viljan asuinhuoneet on jaettu kolmeen pienryhmäkotiin, joissa jokaisessa on yhteisiä hetkiä varten oma oleskelu- ja ruokailutila. Kussakin ryhmäkodissa on viisi asuntoa ja kaikilla asukkailla on omat 25m2 kokoiset omat huoneet. Omat huoneensa asukkaat voivat sisustaa ja kalustaa omilla tutuilla tavaroillaan mieleisekseen. Viljassa asukkailla on käytössään myös avarat ja viihtyisät yhteiset tilat, sekä kaunis piha.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Osa asukkaista käy päivätoiminnassa talon ulkopuolella, järjestämme myös mahdollisuuden osallistua erilaisiin säännöllisiin harrastuksiin. Tavoitteena on yhdessä saavuttaa luottamus elämään ja siihen, että omat siivet kantavat. Kodissa rohkaistaan ja kannustetaan asukkaita opettelemaan ja kehittämään aktiivisesti omia arjen taitoja sekä kykyä huolehtia itsestä. Palvelukodilla eletään asukkaiden näköistä arkea ja juhlaa, huomioiden juhlapyhät ja merkkipäivät.

Tärkeää tietoa muttajalle

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.5326257,"lng":29.3667961},"content":"<h4>Attendo Vilja</h4><p>Penttiläntie 6, 83100 </br> 83100 Liperi </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.5326257,29.3667961' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Penttiläntie 6, 83100,
83100 Liperi
Itä-Suomi

Löydä meille