Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Villa Amanda

Amandantie 2, Kirkkonummi

Tervetuloa meille

Maiju Castaneda , Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
41
24/7 hoitaja
Kyllä
Vapaita asukaspaikkoja voi tiedustella p. 050 597 7515

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Villa Amanda tarjoaa tehostettua palveluasumista 41 ikäihmisille rauhallisella alueella Kirkkonummella. Osaava henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Osaava henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden.

Villa Amanda tarjoaa asukkaille heidän toiveidensa mukaista elämää turvallisessa ympäristössä, jossa asukkaille tutut hoitajat ovat lähellä. 

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Villa Amandan tilat on suunniteltu tukemaan yhteisöllisyyttä ja aktiivista arkea. Tilat ovat yhdessä tasossa ja avaria. Hoivakodilla on katettua terassia ja aidatut ulkoilupihat, joissa asukkaat voivat myös itsenäisesti ulkoilla.

Hoivakodin pihamaalla kelpaa nauttia kesästä ja osallistua arjen aktiviteetteihin. Ulkoilla voi myös kävelyreiteillä Ravalsin pientaloalueella. Hoivakodin saunakin lämpiää toiveiden mukaan.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Villa Amanda tarjoaa asukkaille heidän toiveidensa mukaista elämää turvallisessa ympäristössä, jossa asukkaille tutut hoitajat ovat lähellä. Tavoitteena on tukea hyvinvointia, arjen omatoimisuutta, sosiaalista kanssakäymistä sekä tuottaa onnistumisen iloa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.12554,"lng":24.41389},"content":"<h4>Attendo Villa Amanda</h4><p>Amandantie 2 </br> 02400 Kirkkonummi </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.12554,24.41389' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Amandantie 2,
02400 Kirkkonummi
Etelä-Suomi

Löydä meille