Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Villa Kaskimäki

Kaskelantie 20 b, Veikkola, Kirkkonummi

Tervetuloa meille

Taina Airikainen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
42
Valmistunut
2015
24/7 hoitaja
Kyllä

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakoti Villa Kaskimäki sijaitsee Kirkkonummen Veikkolassa rauhallisella pientalo alueella ja metsän reunassa. Hoivakoti on tiloiltaan kaunis ja valoisa 42 asukkaan koti. Talo on yhdessä tasossa ja avara ja se jakautuu pienryhmiin. Hoivakodilla on katettua terassia ja aidatut ulkoilupihat, joissa asukkaat voivat myös itsenäisesti ulkoilla. Ruoka on kotiruokaa ja se valmistetaan talon omassa keittiössä.

Asukkaamme ovat ikääntyneitä ja monella on muistisairaus. Asukkaat tarvitsevat apua ympäri vuorokauden ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina paikalla. Hoivakoti on siis tehostetun palveluasumisen yksikkö. Asukkaaksi pääsee kunnan kautta tai itsemaksavana. Teemme tiivistä yhteistyötä myös muiden lähikuntien kanssa. 2017 Villa Kaskimäki oli paras yksityinen hoivakoti Kirkkonummella.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissamme on kaksi turvallista ulkoilupihaa, useita terasseja, kukkaistutukset ja kodikas pientaloympäristö. Villa Kaskimäki sijaitsee yksityisen päiväkodin kanssa samassa pihapiirissä. Tilat on toteutettu yhteen tasoon ja esteettömäksi. Asumisen toiminnan ja sisällön ohjaus perustuu aina asiakkaan elämäntilanteesta lähtevään toimintatapaan. Palvelu on asukasta kunnioittavaa, tukee hänen osallisuuttaan asumisyhteisössä ja ylläpitää hänen toimintakykyään.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.28174,"lng":24.4262},"content":"<h4>Attendo Villa Kaskimäki</h4><p>Kaskelantie 20 b, Veikkola </br> 02880 Kirkkonummi </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.28174,24.4262' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kaskelantie 20 b, Veikkola,
02880 Kirkkonummi
Etelä-Suomi

Löydä meille