Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Villa Ritala

Opistokatu 2, 57600, Savonlinna

Tervetuloa meille

Mari Käyhkö, Palvelukodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Päivätoiminta, Palveluasuminen kehitysvammaisille
Paikkojen määrä
20
Valmistunut
1999

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Savonlinnan Pihlajaniemen kaupunginosassa sijaitseva Attendo Villa Ritala tuottaa kehitysvammaisille laadukkaita asumis- ja päivätoimintapalveluja moniammatillisen ja osaavan henkilöstön tukemana. Kodikkaassa ja viihtyisässä palvelukodissamme on 20 asukaspaikkaa. Teemme työtä positiivisella otteella mahdollistaen asukkaille hyvän arjen yksilöllisyyttä kunnioittaen. Palvelukodin tavoitteena on tarjota jokaiselle asukkaalleen hänen omannäköisensä, mielekäs ja toimintakykyä tukeva elämä. Erikoisosaamistamme on ikääntyvien kehitysvammaisten hoiva.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka asukas saa kalustaa omilla tavaroillaan oman mieltymyksen mukaan. Palvelukodissa on kodikkaat yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat yhteiseen ajanviettoon ja arjen askareisiin. Lisäksi asukkailla on käytössään saunatilat sekä oma kaunis ja turvallinen pihapiiri.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Päivä- ja virkistystoiminta ovat tärkeä osa asukkaidemme hyvinvointia ja mielekästä arkea. Asukkaamme saavat osallistuat toiminnan suunnitteluun yhdessä henkilökunnan kanssa. Päivätoimintaryhmiämme ovat kädentaitoihin suuntautunut päivätoimintaryhmä Muuttolintu, Savonlinnan kristillisen opiston järjestämä Elämäntaitojen-linja sekä Seniorien päivätoiminta ikääntyneille asukkaille. Osa asukkaistamme käy työtoiminnassa kodin ulkopuolella, järjestetämme myös mahdollisuuden osallistua erilaisiin säännöllisiin harrastuksiin Palvelukodilla järjestetään Linnalan työväenopiston kanssa suunniteltu askartelu-, musiikki- ja kokkauskerho.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.8664897,"lng":28.8123744},"content":"<h4>Attendo Villa Ritala</h4><p>Opistokatu 2, 57600 </br> 57600 Savonlinna </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.8664897,28.8123744' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Opistokatu 2, 57600,
57600 Savonlinna
Itä-Suomi

Löydä meille