Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Villa Ritala

Opistokatu 2, 57600, Savonlinna

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Päivätoiminta, Palveluasuminen kehitysvammaisille
Paikkojen määrä
20
Valmistunut
1999

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)Mari Käyhkö

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Savonlinnan Pihlajaniemen kaupunginosassa sijaitseva Attendo Villa Ritala tuottaa kehitysvammaisille laadukkaita asumis- ja päivätoimintapalveluja moniammatillisen ja osaavan henkilöstön tukemana. Kodikkaassa ja viihtyisässä palvelukodissamme on 20 asukaspaikkaa. Teemme työtä positiivisella otteella mahdollistaen asukkaille hyvän arjen yksilöllisyyttä kunnioittaen. Palvelukodin tavoitteena on tarjota jokaiselle asukkaalleen hänen omannäköisensä, mielekäs ja toimintakykyä tukeva elämä. Erikoisosaamistamme on ikääntyvien kehitysvammaisten hoiva.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka asukas saa kalustaa omilla tavaroillaan oman mieltymyksen mukaan. Palvelukodissa on kodikkaat yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat yhteiseen ajanviettoon ja arjen askareisiin. Lisäksi asukkailla on käytössään saunatilat sekä oma kaunis ja turvallinen pihapiiri.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Päivä- ja virkistystoiminta ovat tärkeä osa asukkaidemme hyvinvointia ja mielekästä arkea. Asukkaamme saavat osallistuat toiminnan suunnitteluun yhdessä henkilökunnan kanssa. Päivätoimintaryhmiämme ovat kädentaitoihin suuntautunut päivätoimintaryhmä Muuttolintu, Savonlinnan kristillisen opiston järjestämä Elämäntaitojen-linja sekä Seniorien päivätoiminta ikääntyneille asukkaille. Osa asukkaistamme käy työtoiminnassa kodin ulkopuolella, järjestetämme myös mahdollisuuden osallistua erilaisiin säännöllisiin harrastuksiin Palvelukodilla järjestetään Linnalan työväenopiston kanssa suunniteltu askartelu-, musiikki- ja kokkauskerho.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.8664897,"lng":28.8123744},"content":"<h4>Attendo Villa Ritala</h4><p>Opistokatu 2, 57600 </br> 57600 Savonlinna </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.8664897,28.8123744' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Opistokatu 2, 57600,
57600 Savonlinna
Itä-Suomi

Löydä meille