Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Vuoksela

Liikemiehenkuja 1, 55120, Imatra

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
40
Huoneen koko
20-35 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaTeija Lonka-Haaranen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4941503

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Vuoksela on Imatralle kesällä 2018 valmistunut viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Vuoksela sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Tarjoamme myös lyhytaikaista hoivaa. 40-paikkainen hoivakoti sijaitsee keskeisellä paikalla kauniin maiseman ääressä, lähietäisyydellä on kaikki palvelut.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Vuokselassa asukashuoneita on 40. Huonekoko on 20-35m2. 20 huonetta ensimmäisessä kerroksessa on tarkoitettu ympärivuorokautisen hoivan asukkaille. Palveluasumiseen on 2. kerroksessa yhteensä 20 huonetta omalla makuuhuoneella ja keittiöllä varustettuna. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Attendo Vuokselassa on kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Vuokselassa on asukkaittensa näköistä. Hoivakodin arki koostuu muun muassa lehtien ja kirjojen luvusta, musiikin kuuntelusta, ulkoilusta, jumppahetkistä, leivontatuokioista. Kaikille asukkaille tarjotaan mahdollisuus osallistua näihin tilaisuuksiin oman kunnon ja mielenkiinnon mukaan. Huomioimme viriketoiminnassamme myös merkkipäivät ja juhlapyhät. Yhteistyö omaisten kanssa on meille erityisen tärkeää ja kutsumme säännöllisesti asukkaiden läheisiä viettämään iltoja kanssamme eri teemojen merkeissä.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.1909356,"lng":28.7732614},"content":"<h4>Attendo Vuoksela</h4><p>Liikemiehenkuja 1, 55120 </br> 55120 Imatra </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.1909356,28.7732614' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Liikemiehenkuja 1, 55120,
55120 Imatra
Itä-Suomi

Löydä meille