Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Vuoksenniska

Tammiharju 5 , 55800, Imatra

Tervetuloa meille

Riku Yli-Ikkelä, Hoivakodin johtaja

yhteydenotot ark 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille
Valmistunut
2020
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Vuoksenniska on Imatralle kesällä 2020 avattu viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Hoivakoti on tarkoitettu ikäihmisille, joille asuminen kotona itsenäisesti ei enää ole mahdollista. 41-paikkainen hoivakoti sijaitsee Honkaharjun sairaalan lähettyvillä kauniin maiseman ääressä. Ammattitaitoinen hoivahenkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Räätälöimme kaikki palvelut asukkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Omavalvontasuunnitelma (pdf)

Kuntouttava toiminta

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.2198,"lng":28.818617},"content":"<h4>Attendo Vuoksenniska</h4><p>Tammiharju 5 , 55800 </br> 55800 Imatra </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.2198,28.818617' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tammiharju 5 , 55800,
55800 Imatra
Itä-Suomi

Löydä meille