Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Anttilanhovi

Yli-Anttilantie 29, 05830, Hyvinkää

Tervetuloa meille

Iina Taipale, Hoivakodin johtaja

Hei, tavoitat minut parhaiten arkisin klo 8-16. Puhelinnumerot ryhmäkoteihin löytyvät Muut yhteystiedot -kohdasta.

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
52
Valmistunut
2015
24/7 hoitaja
Kyllä

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Anttilanhovi Hyvinkäällä on vuonna 2015 valmistunut hoivakoti, joka tarjoaa hoivaa 52 ikäihmiselle. Anttilanhovi on kodinomainen hoivakoti, jossa jokainen asukas saa elää omannäköistä, täyttä elämää.

Hoivakodissa on neljä ryhmäkotia, joista kolmessa on tehostettua palveluasumista eli ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevia asukkaita ja yhdessä ryhmäkodissa kevyemmän hoivan eli tuetun asumisen asukkaita. Osaava henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Antinhovin tilat on toteutettu yhteen tasoon ja esteettömäksi.

Hyvinkään Vehkojalla sijaitsevassa kodissamme on tilava ulkoilupiha kukkaistutuksin ja liikuntavälinein. Suojaisilla terasseilla on miellyttävää nauttia ulkoilmasta kesähelteellä ja sateellakin. Pihanaapurinamme on päiväkoti, jonka vilskettä voi seurailla keinussa. Takka luo tunnelmaa pimeneviin iltoihin.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Anttilanhovissa on aina mahdollisuus ulkoiluun. Hoivakodin suojaisalla pihamaalla ja terassilla kelpaa nauttia ulkoilmasta ja kuntoilla. Leivontaa, saunomista ja muita arjen askareita on säännöllisesti asukkaidemme toiveiden mukaan. Seurakunnan kanssa on hartaushetkiä ja tutut ammattiesiintyjät piristävät juhlahetkiämme. Teemme myös retkiä hoivakodin ulkopuolelle.

Palveluasumisen toiminnan ja sisällön ohjaus perustuu aina asiakkaan elämäntilanteesta lähtevään toimintatapaan. Palvelu on asukasta kunnioittavaa, tukee hänen osallisuuttaan asumisyhteisössä ja ylläpitää hänen toimintakykyään.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.60898,"lng":24.8506},"content":"<h4>Attendo Anttilanhovi</h4><p>Yli-Anttilantie 29, 05830 </br> 05830 Hyvinkää </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.60898,24.8506' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Yli-Anttilantie 29, 05830,
05830 Hyvinkää
Etelä-Suomi

Löydä meille