Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Villa Kivi

Kiviojantie 12, 04430, Järvenpää

Tervetuloa meille

Aulikki Rouichi, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Tehostettu palveluasuminen
Ryhmäkodit
4

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Villa Kivi tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille luonnonkauniilla paikalla Järvenpään Kinnarissa. Keskeisen sijaintinsa johdosta hoivakodissa on helppo vierailla ja kaikki keskustan palvelut ovat lähellä.

Palveluasumisen toiminnan ja sisällön ohjaus perustuu aina asiakkaan elämäntilanteesta lähtevään toimintatapaan. Hoivapalvelu on asukasta kunnioittavaa, tukee hänen osallisuuttaan asumisyhteisössä ja ylläpitää hänen toimintakykyään. Osaava henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Villa Kivi on kahdessa tasossa ja jakaantuu neljään ryhmäkotiin.

Järvenpään Kinnarissa sijaitsevaa hoivakotiamme ympäröi oma piha, kukkaistutukset ja kodikas pientaloympäristö. Hoivakodilla on katettua terassia ja aidatut ulkoilupihat, joissa asukkaat voivat myös itsenäisesti ulkoilla.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Villa Kivessä luonto on lähellä ja hoivakodissa hyödynnetäänkin luontoa ja eläimiä osana laadukasta hoivaa. Attendo Kivessä olennaisena osana hoivaa ovat eläin-, kasvimaa-ja puutarha-avusteisuus sekä luontomateriaalien käyttö erilaisissa toimintatuokioissa.

Hoivakodin omalla pihalla kelpaa nauttia kesästä ja osallistua puutarhan hoitoon tai nurmikon haravointiin. Ulkoilu pidetään ohjelmassa ympäri vuoden. Kesäkanat pihalla ja kanit piristävät arkeamme.

 

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.46825,"lng":25.10152},"content":"<h4>Attendo Villa Kivi</h4><p>Kiviojantie 12, 04430 </br> 04430 Järvenpää </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.46825,25.10152' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kiviojantie 12, 04430,
04430 Järvenpää
Etelä-Suomi

Löydä meille