Hyppää sisältöön

Agenttirakkautta Haarlan Helmessä

17.7.2020
Keväällä 2018 tuttu tumma nainen hienoissa silmälaseissa kiinnitti Karri Toivosen huomion, miten hän ei ollutkaan huomannut tätä aiemmin? Samaan aikaan Susanna Heinonen oli myös alkanut panna merkille, kuinka komealta tuo tuttu Karri näyttääkään. Nyt pariskunta istuu tiiviisti vierekkäin ja molempien nimettömissä kimmeltävät kauniit kihlat. Karrin ja Susannan ennakkohäitä juhlittiin tänä kesänä.

Jaa

Karri Toivonen ja Susanna Heinonen tapasivat Attendo Haarlan Helmessä ensimmäisen kerran kolme vuotta sitten. Lempi ei leiskunut heti, sillä molemmat seurustelivat vielä omilla tahoillaan. Edellisten suhteiden päätyttyä he kuitenkin huomasivat toisensa aivan uudessa valossa. Seurustelun alettua, Karri ja Susanna ovat olleet erottamattomat. Agenteista pitävä Karri kutsuu Susannaa omaksi apuagentikseen. Agenttikertomuksen vivahteita löytyy myös pariskunnan kihlautumistarinasta.

Susanna oli ilmoittanut Haarlan Helmen henkilökunnalle haluavansa ostaa kultasepänliikkeestä itselleen sormuksen. Sormuskaupoille lähdettiin yhdessä Haarlan Helmessä työskentelevän sosionomin Sonja Lindroosin ja Karrin kanssa. Perille päästyä alkoikin paljastua kupletin oikea juoni, kun Susanna ja Karri alkoivat puhua kihlojen ostosta. Kihlat ostettiin ja kihlausta juhlittiin samana päivänä.

Ennakkohäät ja siltaan lukittu rakkaus

Kihlauksesta nautittiin rauhassa, ja häitä alettiin suunnitella vuoden 2020 alussa. Tarkoitus oli järjestää häät kirkossa ja kutsua läheiset juhlimaan. Sitten tuli koronakevät, ja suunnitelma meni uusiksi.


Susanna on kaksikon parisuhteessa se, joka määrää kaapin paikan. Päättäväinen morsian tiesi, että rakkautta kannattaa juhlia koronatilanteesta huolimatta. Niinpä keksittiin idea ennakkohäistä, joita päätettiin juhlia heinäkuussa. Pariskunta kutsui muutaman läheisen todistajiksi ja asteli Turun Teatterisillalle, jossa siltaan kiinnitettiin K&S -tekstillä kaiverrettu lukko. Lukko symboloi Susannan ja Karrin rakkautta.


"Minä heitin avaimenkin jokeen!" hihkaisee Susanna ja saa Karrin hymyilemään. Juhlallisuuksien ja pienen ennakkohääkuvauksen jälkeen pariskunta vetäytyi romanttiselle illalliselle.


Pieniä hellyydenosoituksia arjen keskellä


Karrin ja Susannan parisuhteesta paistaa hellyys toisiaan kohtaan. Pienet kosketukset, hellät suukot ja toisen huomioiminen ovat arjessa aina läsnä. Karri kehuu Susannan kauniita mekkoja, ja Susannan mielestä Karri on hauskaa seuraa.

Tällä hetkellä pariskunta jatkaa virallisten häiden suunnittelua. Susanna on hankkinut jo häämekon, ja yhteisissä haaveissa siintävät kirkkohäät, sekä makoisa hääkakku. Tarkoitus on pitää viralliset juhlat niin pian, kuin se on mahdollista.

Häitä odotellessa pariskunta antaa kullanarvoisen neuvon kaikille ihastuneille: "Menkää rohkeasti juttelemaan vaan." Siitä tämäkin rakkaustarina alkoi.