Hyppää sisältöön

Attendo Haarla

Attendo Haarla on Turussa sijaitseva kehitysvammaisten palvelukoti. Haarla tarjoaa tehostettua palveluasumista ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen viihtyisissä tiloissa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Isohaarlantie 2

 • 20900 Turku

 • Varsinais-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 27

  Huoneen koko: 21 m2

  Valmistunut: 2017

  24/7 hoitaja: Kyllä

 • sauna, puutarha

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Attendo Haarla on Turussa sijaitseva kehitysvammaisten palvelukoti. Haarla tarjoaa tehostettua palveluasumista ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen viihtyisissä tiloissa. Palvelukodissa on autetun asumisen paikkoja ja tuetun asumisen paikkoja.

Story image

Oma koti

Palvelukodissa on kolme ryhmäkotia. Asunnot ovat noin 21 m2 kokoisia ja asukkaat saavat kalustaa asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan, kodinomaisuuden tukemiseksi. Asukkailla on käytössään yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja esteetön piha. Palvelukodin vieressä on kaksi rivitaloa, joissa on 32 m2:n kokoiset kaksiot itsenäisesti pärjääville asukkaille. Asunnoissa on olohuone – keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihku.

Story image

Omannäköistä elämää

Asukas on osallisena omassa arjessaan – elämässä, missä on huomioitu hänen toiveensa, unelmansa, tarpeensa ja kykynsä. Arkea rytmittävät päivittäiset askareet, koulu ja opiskelu, työtoiminta, harrastukset sekä erilaiset retket ja vierailut. Kodissa rohkaistaan ja kannustetaan asukkaita opettelemaan ja kehittämään aktiivisesti omia arjen taitoja sekä kykyä huolehtia itsestä.

Quote

"On kiva kun täällä on kavereita ja saa tehdä omia juttuja tai vaikka leipoa"

Devider

Mies, 46

Haarlan asukas

Lue lisää palveluistamme