Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Viesti äitienpäiväksi 10.5.2020

Ihmisillä on ikävä toistensa luo, eikä lähestyvä äitienpäivä sitä helpota. Tästä syystä olemme Attendo-kodeissa valmistelleet äitienpäivää pieteetillä jo pidempään, ja tänään juhlistamme äitejä monin eri tavoin.

Olemme muun muassa koostaneet yhdessä läheisten kanssa kuvaterveisiä äideille, tai äidit kodeissamme ovat kertoneet äitiydestä ja tarinat lähetetään heidän lapsilleen ja lapsenlapsilleen. Myös ruusuja jaetaan, juodaan kakkukahveja ja otetaan videoyhteyksiä koteihin. Monissa kodissamme on äitienpäivänä myös pihakonsertti, jota asukkaat pääsevät kuuntelemaan parvekkeilta.

Haluamme viestittää läheisille, että meillä on täällä kaikki hyvin. Kuvakoosteita äitienpäivän juhlinnasta julkaisemme some-kanavissamme. Suuri kiitos lähettämistänne kirjeistä ja tervehdyksistä. Niistä on asukkaillemme suuri ilo. Postia saa edelleen lähettää.