Hyppää sisältöön

Fysioterapeuttiopiskelijan ajatuksia harjoittelusta meillä

17.10.2023
Olen fysioterapiaopiskelija ja suoritan opintojen ensimmäistä harjoittelua Attendo Terapia Jyväskylässä. Alla olevassa tekstissä kerron ajatuksiani harjoittelujaksostani täällä.

Jaa

Harjoittelun aikana olen saanut tutustua moniin Attendon yksiköihin, joten olen päässyt näkemään monenlaisia toimintatapoja sekä eri toimintakykyisiä ikääntyneitä.

Harjoitteluissa olen saanut avustaa siirroissa, suunnitella ja ohjata tuolijumppia, allasohjausta sekä yksilöfysioterapia-ohjauksia ikääntyneille. Olen saanut tehdä ikääntyneille myös toimintakyvynkartoituksia sekä harjoitellut kirjaamista.
Tärkeimmät opit liittyvät harjoittelussa ikääntyneiden kohtaamiseen ja
vuorovaikutukseen. Olen oppinut myös paljon apuvälineistä, ergonomiasta, asentohoidoista, siirroista sekä yksilö- ja ryhmäohjauksesta.


Harjoittelupäivät ovat olleet mielenkiintoisia ja antoisia. On ollut mukava päästä hyödyntämään koulussa opittuja tietoja ja taitoja. Koen nyt harjoittelun lopussa, että olen itsevarmempi omasta
osaamisesta. Attendo Terapia Jyväskylä on ollut harjoittelupaikkana erittäin mieluisa minulle. Työskentely ilmapiiri on ollut kannustava ja ystävällinen. Ohjaajat ovat olleet ammattitaitoisia sekä ymmärtäväisiä.

Suosittelen lämpimästi Attendo Terapia Jyväskylää harjoittelupaikaksi.