Hyppää sisältöön

Lue ergokorttikouluttajamme Heidi Vessarin teksti ergonomiasta. Heidi kertoo ergonomian kolme tärkeää A:ta, sillä työskentelyergonomian tärkeys tuki- ja liikuntaelinvaivojen ehkäisyssä on isossa roolissa. Jos emme kiinnitä huomiota työskentelyasentoihimme, niin päivittäin työssä toistuvat raskaat ja virheelliset liikemallit kuormittavat kehoamme.

9.11.2023

Fysioterapia- ja toimintaterapiapalveluiden itsemaksaville asiakkaille on tiedossa hyviä uutisia vuoden 2024 alusta. Hallitus laajentaa kyseiset kuntoutusmuodot kotitalousvähennyksen piiriin kuuluvaksi. Ensi vuodesta eteenpäin ostetut fysioterapia- ja toimintaterapiapalveluina ostettu kotikuntoutus voidaan näin ollen vähentää verotuksessa.

12.10.2023

Mietityttääkö oma tai läheisesti kotona pärjääminen toimintakyvyn näkökulmasta? Attendo Terapia Oulun tiimin fysioterapeutit esittelevät fysioterapiapalveluitamme syksyn 2023 Seniorimessuilla Ouluhallissa 16.9.-17.9. Tule kuulemaan lisää kotiin tarjottavista kotikuntoutuspalveluistamme ja testaamaan kotona pärjäämiseen tarvittavia taitoja. Lämpimästi tervetuloa esittelypisteellemme osastonro 8.

14.8.2023

Järjestämme X°CRYO™- huippukylmähoidon asiakaspäivät Oulun toimipisteellämme 29.9.2023 klo 11- 15 osoitteessa Teknologiantie 14B. Tule rohkeasti tutustumaan huippukylmähoitoon ja toteamaan sen lääkkeetön vaikutus vaivaasi. Asiakaspäivän koehoidot ovat maksuttomia ja ajanvaraus päivään on nyt auki nettiajanvarauksessamme.

11.8.2023

Aktiivisimmat lomakuukaudet ovat kääntyneet jo kohti syksyn odotusta. Lomaltapalaajia on ollut sekä fysioterapia- että toimintaterapiapuolelle. Kuntoutuspalveluita jatketaan pian siis täysin normaalilla aikataululla ja henkilökuntavahvuudella. Kuntoutukseen liittyvissä kysymyksissä voit olla suoraan yhteydessä yksikön esihenkilöön Teemu Kipinään 0447480275. Kuulemiin ja mukavaa loppukesää!

3.8.2023