Hyppää sisältöön

Kohtaamisia Attendolla -podcast: Hoivapalvelut ihmisten kielelle

14.10.2021
Hoivapalveluiden etsiminen voi välillä olla vaikeaa, ja vastassa saattaa olla termiviidakko. Kuuntele podcastimme jakso, jossa kerromme hoivapalveluista ihmisten kielellä.

Jaa


Tuntuvatko ikäihmisten hoivapalvelut vaikeaselkoiselta termiviidakolta? Oletko kohdannut haasteita selvittäessäsi mitä palveluita ikääntyvälle läheisellesi kuuluu? Mitä eroa on tehostetulla palveluasumisella ja tavallisella palveluasumisella?

Kohtaamisia Attendolla -podcastin jaksossa "Hoivapalvelut ihmisten kielellä" avaamme hoivapalveluiden kokonaisuutta ja käytäntöjä, sekä pohdimme onko koti ja kotihoito sitten kuitenkaan ikäihmiselle aina se paras vaihtoehto. Millaista hoivaa Suomessa tarjotaan, ja voisiko itse hoivapalveluista löytyä ratkaisu tulevaisuuden haasteisiin kuten hoitajapulaan ja ikäihmisten yksilöllisiin tarpeisiin? Olisiko Suomessa tarve hoivapalvelulle, joka asettuisi kotihoidon ja ympärivuorokautisen hoivan välille?

Mukana keskustelemassa ovat Attendo-kotia johtava Mari Räsänen ja Attendon myyntijohtaja Alex Gullichsen. Podcastia juontaa Attendon asiakaskokemus- ja viestintäjohtaja Susanna Paloheimo. 

Avaamme hoivapalveluita myös usein kysytyissä kysymyksissämme.Podcastin kaikki jaksot löydät Spotifysta.

Kohtaamisia Attendolla -podcast: Hyvä ruoka osana hyvää hoivaa

Kohtaamisia Attendolla -podcast: Kehitysvammaisen itsemääräämisoikeus
Kohtaamisia Attendolla -podcast: Hoiva-ala ei pärjää ilman työperäistä maahanmuuttoa
Kohtaamisia Attendolla -podcast: Miksi hoiva-ala ei houkuttele opiskelijoita?
Kohtaamisia Attendolla -podcast: Miten hoiva-alaa ja sen toimijoita valvotaan?