Hyppää sisältöön

Marjaana Kiviojasta Attendon uusi asiakaskokemus-, viestintä- ja markkinointijohtaja

23.1.2023
Attendon uudeksi asiakaskokemus-, viestintä- ja markkinointijohtajaksi on valittu viestintäalan, kriisiviestinnän ja johtamisen kokenut osaaja Marjaana Kivioja. Marjaana johtaa Attendolla asiakaskokemus- ja viestintätiimiä, vastaa myös Attendon vastuullisuustyöstä sekä on johtoryhmän jäsen. Hän aloittaa tehtävässään 20.3.2023.

Jaa

Marjaana siirtyy Attendolle kantaverkkoyhtiö Fingridiltä, jossa hän on vuodesta 2013 lähtien työskennellyt viestintä- ja tiedonhallintapäällikkönä ja viestintäyksikön esihenkilönä. Työssään hän on vastannut Fingridin brändistä, operatiivisesta viestinnästä, mediasuhteista ja tiedonhallinnasta.  

Ennen Fingridiä Marjaana vastasi VVO-yhtymän, nykyisen Kojamon, viestinnästä ja markkinointiviestinnästä. 

Marjaana kertoo olevansa ikuinen tiedonjanoinen itsensä kehittäjä ja opiskelija. Hän on suorittanut johtamisen Executive MBA-tutkinnon Jyväskylän yliopistossa ja valmistunut yhteiskuntatieteen maisteriksi Tampereen yliopistosta ja tradenomiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. 

Marjaana Kivioja

Attendolla Marjaanaa kiinnostaa erityisesti yhteiskunnallisesti merkittävä tehtävä sekä ala, joka on muutoksessa ja vaatii uudenlaisia ratkaisuja. Samalla kun asiakasmäärät kasvavat, sosiaali- ja terveyspalveluihin on vaikea löytää työntekijöitä. 

– Meidän on löydettävä kestävä ratkaisu sille, miten hoidamme kunnioittaen ikäihmisiä ja ohjaamme muun muassa vammaisia ja vammautuneita henkilöitä. Uskon, että Attendon kaltaisella yrityksellä on erittäin hyvät mahdollisuudet tuottaa laadukkaita palveluita kustannustehokkaasti niin, että sen asiakkailla on turvallinen ja hyvä olo, Marjaana sanoo. 

– Olen iloinen, että Marjaana liittyy joukkoomme. Valitsimme hänet johtamaan muutosmatkamme viestintää ja laajaa asiakaskokemusohjelmaamme (ASKO) useiden erinomaisten hakijoiden joukosta. Marjaanan vahvuudet viestinnän johtamisesta kansainvälisessä toimintaympäristössä sekä kriisi- ja mainetyöstä ovat kiistattomat: hän tulee alalta, jossa varautuminen, ennakointi ja nopea vastaaminen haasteisiin on arkipäivää. Lisäksi hän on ihmislähtöinen ja kiitetty johtaja ja siten hieno vahvistus muutosmatkallemme, jossa edistämme myös palvelevaa johtajuutta, sanoo Attendon toimitusjohtaja Virpi Holmqvist.