Hyppää sisältöön

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Attendon uudeksi ryhmittymäkumppaniksi Päijät-Hämeessä

29.8.2023
Sote-ateriapalveluita tuottavassa Attendon ja ISS Palveluiden yhteistyöryhmittymässä tapahtuu kumppanimuutos. Attendon uudeksi kumppaniksi ryhmittymään tulee Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy.

Jaa

ISS Palvelut on vastannut ateriapalveluiden tuotannosta Päijät-Hämeen keskussairaalassa. Attendon vastuulla on ateriapalvelutuotanto kuntoutussairaala Jalmarin osastoille, Orimattilan ja Heinolan terveysaseman vuodeosastoille sekä Päijät-Hämeen asumis- ja päiväaikaisen toiminnan yksiköihin.

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy ottaa vastuun PHKS:n osastojen sekä henkilöstöravintolan osuudesta 1.12.2023 alkaen tai viimeistään 1.1.2024.  Muutos ei koske kahviopalveluita. Attendon rooli palveluntuottajana jatkuu ennallaan. Ryhmittymän jäsenet varmistavat yhdessä, että kaikki ateriat toimitetaan sovitusti ja laadukkaasti kuten tähänkin asti.

Ryhmittymäkumppanin vaihdoksessa tapahtuu liikkeenluovutus, jossa ISS Palveluiden työntekijät siirtyvät ns. vanhoina työntekijöinä Päijät-Hämeen Ateriapalveluiden työntekijöiksi. Liikkeenluovutuksessa työntekijöiden työehdot säilyvät ennallaan. Siirtyvien työntekijöiden osalta tullaan noudattamaan nykyisen työnantajan työehtosopimusta sopimuskauden loppuun asti.

Tammikuussa 2022 alkaneessa ateriapalveluiden palvelusopimuksessa Päijät-Hämeen hyvinvointialueen sopimuksen kestoksi on sovittu viisi vuotta, johon on mahdollista sopia neljän (4) vuoden jatkokausi.

Ryhmittymän muutoksen hyväksyy Päijät-Hämeen hyvinvointialue.

Lisätietoja:

Päivi Karttunen, Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy, p. 050 568 7446

Satu Puustinen, Attendo, Vireko Oy, p. 044 407 2151