Hyppää sisältöön

Poliisi selvittää ateriapalvelun vierasesineiden alkuperää

28.4.2023

Jaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on tehnyt poliisille tutkintapyynnön liittyen Attendon tytäryhtiö Virekon toimittamista aterioista löytyneisiin vierasesineisiin. Lyhyen ajan sisällä aterioista on löytynyt neljä vierasesinettä, eikä jokaista tapausta olla valitettavasti saatu selvitettyä niin, että laatupoikkeaman syy olisi löytynyt. Ilkivallan mahdollisuutta ei olla pystytty rajaamaan pois. 

Virekon liiketoimintajohtaja Satu Puustisen mukaan on äärimmäisen tärkeää saada tapaukset selvitettyä. Vireko on tehnyt paljon tapausten selvittämiseksi ja laatupoikkeamien estämiseksi. Nyt poliisi jatkaa selvitystyötä. 

– Olemme äärimmäisen pahoillamme vaaralle alttiiksi joutuneiden asiakkaidemme puolesta. On hyvä, että poliisi jatkaa nyt tätä työtä ja autamme tutkinnassa kaikin mahdollisin tavoin, sanoo Satu Puustinen. 

Virekolaiset tekevät kevään ajan kaikki Virekon ateriapalveluiden laaduntarkistamisen vaiheet tehostetusti niin ruoanvalmistuksessa, annostelussa kuin astianpesussa. Ateriapalveluiden laadunvalvonnan ohjeita on täsmennetty ja eri toimin varmistettu, että ohjeet juurrutetaan käytäntöön.